- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Dilikutya #231 üzenetére
Én se gondoltam volna, de tényleg így van. Tegnap találtam csomó youtubes videót, ahol home/pro/ltsb/ltsc összehasonlítások voltak játékokban és volt bőven 10%-os különbség is az ltsc javára a pro-val szemben. Nem mindig volt nagy a különbség, de mindig az LTSC vezetett. Ezért is vettem fel ezt a szálat (meg előző munkahelyen LTSB-ket tettem és csak pozitív érzelmeim maradtak
)
Amúgy nem tudom miért kevered ide a *hozzáértést* a buildekre vonatkoztatva. Ennek az egésznek semmi köze ahhoz.
Mihez van köze? Mondjuk a szeméthez. Köztudott, hogy a Home/Pro vonalon a telemetriát NEM lehet kikapcsolni, hiába állítod be a GPO-t. Egyszerűen nem csinál semmit. És ki tudja még mennyi beállítással van így. Enterprise-val nem lehet mellélőni...És ha már nagyon véded a Home-ot, akkor tegyél fel valamilyen forgalomfigyelőt (vagy rakd Pi-hole mögé) és hüledezz, hogy mi mindent csinál a háttérben a tudtod nélkül. Onnan meg már nem nehéz kikövetkeztetni, hogy abból teljesítményvesztés is van
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest