- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
quailstorm #909 üzenetére
XP-n bármilyen rendszerre feleszkábálhatók registry hackkel a POSReady frissítések. Nem kell hozzá külön POSReady Editiont telepíteni.
Szerintem ez Win7-nél is így lesz, maximum annál nem POSReadynek fogják hívni.
-
zolee001
őstag
válasz
quailstorm #780 üzenetére
Elég egy jol beálitott group policy,mondjuk 1 db log off gombbal a start menüben:-)
-
válasz
quailstorm #778 üzenetére
A WindowsXP-n már nagyon jól lehetett menedzselni a rendszergazdai és useri jogosultságokat, ha ezt egyszer rendesen beállították, akkor nem lehet komolyabb gond a felhasználók csintalanságai miatt.
Ami gond mégis adódik, azt pedig igenis kezelnie kell a rendszergazdának (és nem úgy, hogy lecseréli az oprendszert).
-
joysefke
veterán
válasz
quailstorm #719 üzenetére
Embör, az a HW support még mindig önkéntes a legtöbb esetben nem üzleti alapú, és azon múlik mennyire nyílt egy adott eszköz specifikációja, működése.
Ez nagyon szép és én ezzel tisztában is vagyok. De Pistike átlag usert és az anyukáját akinek a laptopjára Pistike felrakja a rendszert, nem igazán fogja érdekelni, hogy kik és hogyan fejlesztik a drivereket. Menjen és kész.
Csak annyit mondtam, hogy nagyon szép a 20 éves VGA-ra a driver, de akkor lett volna valami értelme, amikor friss volt a HW. Most csupán egy pozitív erkölcsi tanúsítvány.
-
Frawly
veterán
válasz
quailstorm #701 üzenetére
Az univerzális P4-es alaplapban, meg a szerverlapokban igazad van. Ezekről elfeledkeztem. Valószínűbb, hogy szerverlapok miatt foglalkoznak még a driver reszelésével. Az univerzális AGP-s P4-es lapok ritkák, többségüket már elvitte őket a kondenzátorkór, ami erre a korszakra különösen jellemző.
-
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm #701 üzenetére
Oké, XL-re nem jó a driver: [link]
Inkább arról van szó, hogy valós példán gyakorol a fejlesztő meg ehhez van kedve. -
válasz
quailstorm #423 üzenetére
Ez csak egy belső rövidítése az exe program nevének, a hivatalos frissítések sorban a KB rövidítéssel kezdődnek, mégse hivatkozik rájuk senki, mint KB-kre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Keresünk dokkolókat
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest