- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem nekem nem jó, én használom egy ideje, viszont jó páran panaszkodtak kisebb bugokra az itteni Mint és a linuxmint.hu. fórumtopikokban. Pontosan nem emlékszem, mik voltak ezek, de nem tűntek lényegesnek, például addig használt segédprogram nem működik meg ehhez hasonlók,
pulseaudio-equalizer
-re emlékszem most így hirtelen. Abból van egy jobb alternatíva amúgy, de az equalizer is működik, csak PPA-ból kell feltenni és nem kell hagyni a rendszert, hogy frissítse.Ettől függetlenül viszont a Tara Cinnamonnal gyorsabb is lett az előző kiadásnál, köszönhetően az ablakkezelő, fájlkezelő és magának az asztali kezelőfelület gyorsulásának.
(#280) Dospalek
Az emberek többsége NEM fog használt gépet venni
És jól is teszi, mert nincs róla fogalma sem, milyet érdemes venni. Nekem se volt, mint laikusnak, de utána olvastam, így vettem 42-ért a HP8470p-t, bele +4GB memóriát és SSD-t. A helyzet valóban az, amit már előttem leírtak. Közel annyi pénzért nagyságrendekkel jobb gépem van és még tovább is fog tartani. Amióta egy hölgy barátomnak adtam ezt, egyszerűen imádja, egy 5-6 éves konzumer gépet cserél le. Persze azon Win volt, de nem csak azért volt halál lassú a HP-hez képest.
Ezután vettem egy HP8570p-t itthonra másodgépnek a desktop mellé, felturbózva ez került 80+-ba. Utána az előző hölgy férjének vettem egy 8560w-t, imádja azt is az ember. Ha már valaki emlegette itt a T55-ös harckocsit, ez már majdnem az.
Ezek a gépek tuti nem fognak szétesni. Az egyik legfullosabb Linux van rájuk telepítve (ha már i5, i7-es gépek), lehet kattingatni mindenre, nem eszi meg a gépet 2 hónap alatt a virus!Fentiek miatt azonban én nem piszkálom azokat sem, akik új egyszerhasználható konzumer gépet vesznek hasonló összegért.
-
-
AMD vga/igp-vel csak akkor van tearing, ha nincs gpu gyorsítás.
Amint az müködni kezd, onnantól kezdve se desktop, se webes videónál nincs tearing. Ennek szerintem semmi köze a desktop felülethez.
Nálam legalábbis xfce/mate/lxde/cinnamon alatt nincs videónál tearing.
A két nagy böszme dekstop-ot nem használom jó ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gaming Set-Up eladó 3090 32GB 4000MHz CL18 M.2 SSD 1TB (újrapasztázott minden)
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest