Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
"egy 200ks hp noti ssdvel hogy tud gyorsabb lenni linux alatt?"
Úgy, hogy HDD van benne.

"azok a gepek nehezek,es max 1-2 orat birnak teleprol"
Így esetleg okés. nagyon rég volt már ennyire olcsó laptop nálam (10+ éve), és azt hittem, hogy az újabb technológiákkal összehoztak azért némi plusz üzemidőt a belépő kategóriában. Tévedtem.

(#356) Dexar007:
Igazad van, ezek a JUMPER, Chuwi, Teclast és társai nagyon bizalomgerjesztő nevek.

Tuti ezeket venném pl. egy VivoBook helyett...
Ha értelmes gyártót nézel, akkor meg kb. ott is vagy árban, mint amit fent írtam.(#357) Hieronymus:
Nem a mérettel van baj, hanem a felszereltséggel. Lehet kapni ekkora méretben olyat is, amit nem szenvedés használni.
-
vadkörte
addikt
"...hosszabb chateles a facebookon azert teljesen mas kategoria keyboarddal,rendes multitaskinggal, mint touchscreenen."
Tavaly ősszel egy külföldi út során 11 A/4-es oldalnyi "utinaplót" gépeltem be egy 7"-os Tab3-on. Valóban más keyboardon nagyon más!!!

(#296) zoltanz:
Egy SBC-ből ne akarj laptopot csinálni. A PineBook sem lett nagy durranás, pedig az ötlet alapvetően nem elvetélt. De ha már a tablet hw-ért is haraptok, az SBC-ért kitörne a parasztlázadás. -
NGA
addikt
Érdekes, az én 73 éves anyukám is sokat beszél skype-on, messengeren. Beszél. Nem gépelget, és neki is tabletje van. Facen meg beírja azt az egy sort, hogy de szép az unoka.
Mondjuk ő nem sztrimel semmit, hanem csak youtube videókat nézeget. Én is tökéletesen elvagyok ipaddal otthon, ha nem kell a laptop, és nem szoktam regényeket begépelni rajta, de a telefonomon is tudok messengerezni írásban. Nem kell bill hozzá. Anyukám pl azért szereti a tabletet, mert fel tudja nagyitani a fotót az ujjaival.Apollyon: Érdekes, én is és a család is remekül elvan telefonnal, tablettel. Senki nem ír regényeket rajta, hanem sokszor inkább beszélget hanggal.
-
Rimuru
veterán
Oh.. Akkor irany a kezdo topic.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vezetékes FEJhallgatók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)