- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
ubyegon2 #736 üzenetére
"Azzal nincs mit kezdeni, menjen vissza Windowsra"
De, ha pont azért próbálkozik, mert a Win zsákutca volt? Van olyan, hogy kezdő Windowsos topik? Anno kérdeztem egy Wines topikban, hogy miként lehet Lan kapcsolatnál aktiválni a haggyábékénafrissítéseiddel tartalmú "metered" módot, de néma csend volt a válasz. A net szerint valami registry -be kellett volna túrkálnom, de annál a leírásnál jóval egyszerűbb volt egy Puppy -t beüzemelni.
Szvsz. ez felhasználó függő. Én nem tudtam mit kezdeni a Windows -zal, tehát visszamentem Linux -ra.
-
válasz
ubyegon2 #736 üzenetére
Igazabol nem is a linuxos topikban szokott ez gond lenni, hanem az ehhez hasonlo topikokban, ahol elszabadulnak az indulatok, es mindket fel eltulozza a dolgokat, a tapasztalatlan juzer meg pont elhiszi azt, hogy tuti minden ugy fog menni, mint windows-on.
Nekem van egy lapos gepem, amin a koppintasos klikk alapbol semmilyen disztron nem muxik, csak a gombokkal lehet klikkelni. Mint-re, Ubuntura, Debianra van megoldas, de ez is olyan, hogy en is inkabb csinltam belole egy scriptet, mert hogy en sem akarok annyit gepelni egy dologert.
Igazabol azzal, hogy csak az elonyoket hangsolyozzuk a hatranyok (kezdeti nehezsegek) emlitese nelkul, az felre vezetheti a juzereket.
Nehez megallapitani, hogy mi lenne a megfelelo kommunikacio, elsore eleg lenne, hogy minden tanacsado probalja meg felidezni, hogy telepites utan o maga mit szokott beallitani, es azt irja le roviden, megemlitve, hogy ezt, meg azt meg kell majd csinalni (pl. bongeszos video gyorsitas, smooth scroll, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest