Hirdetés
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Csak egy érdekes adalék, hogy a 20 évvel ezelőtt megjelent Ati Rage 128 széria éppen most kapott friss drivert új funkciókkal.
Ez nagyon szép. Kicsit hasonlít a sztori ahhoz, amikor megkaptam általános iskola hetedik év végén a bizonyítványomat és azt hiszem német nyelvből akkor csak négyest kaptam. Akkor három dolog számított. 1, matematika 2, német, 3, fizika.
Apám nagyon lebaszott én meg szégyenemben leültem az íróasztalom mögé fél órára németet magolni a három hónapos szünet első napján.

A tanulság, hogy akkor kell valamit jól csinálni amikor számít az eredmény, nem 20 évvel később....
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox One S (Slim) 1TB All-Digital Edition
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest