Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom miért lenne vicc, de biztos. Tuti nem volt még olyan, hogy egy linuxon szocializálodott ember azon bosszankodott volna, hogy ami a linuxban 3 szóval megoldható konzolban
Ja, hogy így értetted! Akkor nem vicc, mindenesetre én először kacajgtam rajta, azért írtam, hogy vicc, de saját esetemben inkább bosszantot. szóval bocsi!
A céges dolog meg nekem elég mehh, az a cég aki nem hajlandó költeni a számítógép parkjára, és inkább linuxot tesz fel, mert a win 10 már nem futna el rajta szerintem nem jó irány és itt nem a linuxal van a baj, hanem a hozzáállással.
Ahol múlt évig dolgoztam, csili-vili üvegportálos modern épület volt, de a hálózat úgy volt felépítve, hogy a pincében lévő területen már csak XP jutott! Kérdeztem is a rendszergizda lényt, hogy a hálózat biztonságos amúgy így szerinte....mindegy, ugyaneetől az embertől kérdeztem, ismeri-e a Linuxot, őszintén meglepődve hökkent meg.
igaz a Linux is jó megoldás, mert azt meg nem ismerik Mancikák meg Pistikék.
Már erről esett szó, nem kell nekik ismerniük. Aki nálam egy pár hétig vendégeskedett nemrég, mindennap használta a desktopot, fel sem tűnt neki, hogy Linux Mint-et használ. Klasszikus Wines elrendezéshez volt szokva, gondolom azért.
Tehát most már egy irodai programnak is szögegyszerűnek kell lennie, nem lehet benne 100 beállítás, mert senki sem fogja érteni
Értem. Halkan jegyzem meg, hogy az MS Office jóval bonyolultabb, mint a LibreOffice amúgy....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Painkiller - Fókuszban a kooperatív mód
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Amazon Kindle
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest