Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

vadkörte addikt Arra a hw-re, hiába C2Q és a relatíve sok RAM, az Ununtu - pláne ha még Unity-st próbáltál - kicsit sok. Nálam AMD TK57-es dualcore Athlon64 CPU van, ATI690-es chipset-tel 2GB RAM-mal (a lap ennyit kezel) Ubi fix 100%-on pörgette szerencsétlen procit, a gép magnézium háza a leolvadás határán járt.  
 A Mint Mate, kicsit fapadosabb megjelenítéssel bár, GTK2 <> GTK3, de kiválóan működött. Az ujjlenyomat olvasót is sikerült belőni, a venti fix 100%-on való pörgetéséhez kicsit kellett terminal-ozni, de nem nagy kaland.
 Aztán ment vissz a W7, majd fél év szenvedés után egy itteni Manjaro-s bemutató után kipróbáltam a Manjaro-t, XFCE DE-tel. Az első telepítésnél mókoltam, terminal-oztam, de feleslegesen. A tárolók minden számomra fontos programot tartalmaznak, az operációs rendszer a rolling rendszerű frissítés miatt mindig friss lehet, ha nem akarok vele szórakozni, nem muszáj, megolda maga is, de én akarok vele foglalkozni 
 Egydül az UPEK fingerprint sensor-t nem tudom beüzemelni, még nem találtam meg az okát. AUR-ban van csomag, telepedik is, látja is és kezeli is a szenzort. de az ujjlenyomat hitelesítésénél megáll a tudomány. Mondjuk annyira nem esek kétségbe, megvagyok nélküle.A tálcát eldobtam felülre - a Mint-nél megtetszett - alul meg a Docky "személyében" egy dock fut. Bár nem a legfrissebb, de amire kell, megfelel (a Latte telepedik, de nem indul el, a Cairo meg eléggé ágyúval verébre) ui.: 
 Nem vagyok rajongó, max műkedvelő amatőr. Az asztalikon (otthon & meló) WinX van. Használom szeretem, de nem vagyok ellene az alternatíváknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- sziku69: Szólánc.
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óvodások homokozója
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő