Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiz
aktív tag
UP-date.

Sorry a mütyür képekért, de sajna nem volt több helyem PH!-n, máshova meg nem akartam tölteni. Azért ki lehet venni a lényeget. Everest 5.30 eredmények.
Sajnos semmilyen lehetőségem nincs beállítani, hogy ne játsszon az órajelekkel a proci, így nem mindenhol ugyanazzal szerepel (2400-2533 között), de a lényegen ez túl sokat nem változtat.
-
whiz
aktív tag
Azt nem túl esélyes, hogy ki tudom próbálni rajta. Amúgy a VGA-ról fingom sincs, hogy mit tud, vagy legalábbis mit kellene nekije. Én ragaszkodtam volna egy Quadróhoz ilyen téren, de asz'onták az nincs, és kész. Mit lehet erre mondani?
Mindazonáltal procilimit valószínűleg nem lenne a játékban. Igencsak bikaerős egy darab (akkor is, ha ez fáj némelyeknek). De annyiért, amennyiért mérik, legyen is.
-
Maxonmegy a gétéjanégy?
-
whiz
aktív tag
Azt hiszem nem nagy titok, hogy a lista elején szerepel mindenhol.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest