Szia. Hol laksz? Panel?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Fire/SOUL/CD:] INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
- [Re:] [Algieba:] Tíz (plusz kettő) augusztusi fotóm
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Algieba:] Rádiótelefontól a digitális kiszolgáltatottságik az ökológiai válság korában
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
aktív tag
Bp XI és szerencsére nem panelben, hanem önálló házban lakok, csak hát nem egyedül.
Nekem továbbra sincs bajom az otthonlevéssel, dolgom van elég, kevesebben zaklattak a járvány alatt, az jó volt
Melóba mondjuk be kellett járnom, de ha hosszabb távú HO lett volna, annak csak örültem volna. A szoba nem tehet a melóhely hülyeségeiről
Persze amikor tudtam, én is kiszabadultam fotózni. Anyám puffogott, hogy jaj ne menjek mert elkapok valamit.
Mit?
Hol?
Napkeltekor kint valami tóparton, ahol max. 1-2 horgász van rajtam kívül, de azokat se érdekli semmi? Boltban jobban kell félni
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
Silεncε
őstag
Így voltam ezzel én is. Imádtam, hogy ki se kellett 3 hónapig mozdulni (hála égnek nálunk is HO volt, csak már megszűnt...), unatkozni meg nem volt időm, lévén egyszerre dolgoztam, óráim voltak, szakdogát írtam meg ZV-re készültem... Irigyelltem is azokat akik unatkoztak...
Csomó mindent befejeztem amúgy az alatt a 3 hónap alatt. OK, elég gáz dolog adta az alapját, de állítólag a bajt az előnyödre kell felhasználni...
Mutogatni való hater díszpinty
wetomi
aktív tag
Silεncε
őstag
Nyilván elég gáz volt a helyzet, nem is annak örültem, csak nekem pont kapóra jött ez a 3 hónap leállás, volt éppen mit csinálni és így spóroltam egy csomó időt hogy nem kellett kimozdulni
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
- Új Lenovo ideapad 3 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -35% 17,3" Ryzen 7 5825U 8Mag 16/512 FHD IPS