Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joysefke
veterán
Erre én is kíváncsi vagyok, most vettem egy Pi3 plusz-t
amit én laikusként problémának látok, hogy
1, csak egyetlen szálon futtatod a programot. Korrekt úgy lenne a dolog (az algoritmus primitívségét figyelmen kívül hagyva), hogy ha az elején lekérdeznéd mennyi logikai processzor (a Pi-ben ez 4db) van és annyi szálat indítanál, ahol mindegyik szál csupán a megfelelő modulójú számokra ellenőrizné a prímséget, a végén pedig összesítenéd a részeredményeket.
2, az egész program mindenestől belefér az egyetlen használt logikai processzor gyorsítótárába, ez nem feltétlenül életszerű...
3, Nyilván nem 20mp-t számít (lehet 20ms-t sem), de ha a konzolra írás idejét nem számoltad bele az Arduinos benchmarkban, akkor a Pi-vel se mérd bele a futási időbe:
Serial.println(millis() - start);
Serial.println(primes);itt a millis()-start utasítás végrehajtásával már megvan a benchmark eredménye, amit a kettő darab konzolra írás már nem befolyásol. a Pi-s példában pedig előbb írsz a konzolra, majd visszatér a program és nyilván csupán ez után mérsz egy időt ami nem a nettó futási időd lesz, hanem (feltételezem) az az idő ami eltelik amennyi idő alatt az egész program visszaadja a vezérlést a linuxos parancsértelmezőnek.
szerk: igen olvastam a végét
Új hozzászólás Aktív témák
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xbox Series X|S
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest