- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
beelaim
csendes tag
Nem vagyok megelégedve a hangminőséggel , miként lehetne ezen javítani? Esetleg equalisert előcsalogatni a zenelejátszón kívül valahogyan ?
-
beelaim
csendes tag
Ma megadta magát az érintőpanel legfelső sora. De a nagy nyomkodásban sikerült berepeszteni a kijelzőt. Javíthatóság szempontjából mit tegyek (még bőven garanciás a masina) ?
-
beelaim
csendes tag
Apró probléma: bárminemű program telepítésekor ha a program az apk fájlon kívül obb-t is tartalmaz nem sikerül a program teljes körű indítása. Hiába másolom fel az obb fájlt ( se memo kártyán , se saját memóriába téve) nem indul a progi. Hol szúrom el ?
-
beelaim
csendes tag
Videó lejátszáskor (nem HD) nagyon lassan tölt a masina. 2 óra alatt 10 %-ot , de az is előfordult , hogy ha szoftveres dekódolásra volt állítva a lejátszó (MX player), akkor negatívba ment az aksi szintje. Kezdjem el keresni a problémát , vagy ez normális ???
-
beelaim
csendes tag
Pici segítségre szorulok....
Az obb kiterjesztésű programokkal nem boldogulok , sikertelen az indításuk. Mennek sd kártyáról , vagy csak a belső tárhelyre telepítve? Egy kis telepítési segítséget kérnék. Thx. -
beelaim
csendes tag
Szép napot. Minap én is tulajdonosa lettem egy ilyen masinának , de ahogy lenni szokott jönnek is a problémák. Első alkalomra látta belehelyezett SD-t még filmet is lejátszottam róla , de ma meg már nem látja se a tablet , se PC. Valamit el állíthattam? Kérem segítsetek , ha nem én vagyok a béna vissza vinném , míg benne vagyok a 3 napban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest