- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotosjani
aktív tag
Nem tudom volt-e már.
Cube kiadta a Talk8 -at (U27GT-3G) ami 8" kijelzővel van szerelve.
Ha minden igaz akkor holnap megkapom a 8"-ost. -
fotosjani
aktív tag
-
fotosjani
aktív tag
válasz
User64476 #188 üzenetére
A touch csere valóban 16eFt? Elég soknak tűnik.
Ha van egy kis affinitásod hozzá akkor magad is kicserélheted, vagy egy "sufni" GSM szervizben is kicserélik hozott alkatrésszel.
A touch $11.92 kb.2700Ft-ért beszerezhető az ALI-n. -
fotosjani
aktív tag
MEMO Pad-del nem volt szerencsém összehasonlítani.
De azt el tudom mondani hogy Mtk-s Gps-ek közt jól teljesít szerntem, ez valószínű annak köszönhető hogy a bene lévő Gps antenna be van fixen dróttal forrasztva. De sajnos a Galaxy tabok SNR értékeit nem tudja hozni, csak megközelíti. -
fotosjani
aktív tag
válasz
Graphics #168 üzenetére
Én is lecserélem szerintem.
Most annyiba kerül a 4 magos mint 2 hónapja volt a kétmagos
Egyet sajnálok hogy rakhattak volna bele egy még nagyobb akkut.
Orosz fórumokon láttam hogy raktak bele jelentősen nagyobb akkukat is házilag.#167 bostone Sajnos ezt nem tudhatom.
De szerintem a legyártatott készleteket ha eladják utána valószínű már az újabb 4 magost fogja megrendelni a Wayteq, de az is lehet hogy párhuzamosan is fogják forgalmazni itthon is. -
fotosjani
aktív tag
Cube már kiadta a Talk7x négymagos MTK8382 verzióját is amiben már 8Gb a ROM és egy kicsit nagyobb az akku is 3000mAh-s.
Kínában kb. $10 a felára a négymagos verziónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest