Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- bambano: Bambanő háza tája
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
Én főként a szervizelésről tudok mondani egy keveset.
05.13-n vettem, Sygiccel. GPS nem működött sajnos, ez megesik.
Asszony mindennapos volt, nem volt idő rohangászni vele cserére sajnos. Ez hiba volt.
Most 07.22 van, kb egy hetet használtam a kicsikét
)) Hibásan nem mozgatott a dolog, egyéni szoc. prob.Ceglédi út, szervizbe be (átvevőpont) , lead, két hét, elkészül. Örül.
Hazavisz, simkártya be, Sygic telepít, műholdak megvannak, állat
T-mob, nincs hálózat. Sim csere. Voda, nincs hálózat.
Ceglédi út felhív, mi a mi? Miért nem teszteltem helyszínen a tabletet.
( Ez igaz. Mikor a Samut leadtam és visszajött, kaptam mellé 4 oldalnyi papírt, gps, wifi, sim tesztekkel. Mért értékek, mit tudom én, egy vödör szám és vonal
)
Eszembe sem jutott, hogy komplett átvizsgálás nélkül jön ki, mellesleg csak sima sim volt nálam, amin nincs adatkapcsolat előfizetve.Mama megszült, gép pihen, SIM nélkül sok haszna nincs. Azért vettem, hogy a korházban elérje a sok "juuj mutiii, de széép, mi van veletek, hogy vagytok" embert. Nem jött be

Tanulság.
Ha baja lenne, (ne legyen) micro sd gps progival, adatkapcsolattal felvértezett sim kártya, másik wifis teló a wifi ellenőrzéséhez.
Ha bibi van, nem kell újra vissza vinni.Még valami.
Ha személyesen viszed be a Ceglédi útra, minden csütörtökön van elszállítás.
Hét elején és pénteken ne vidd, buksz nem kevés időt, pláne, ha nincs más nyomkodni való készüléked.Első szerviz 2 hét, másodikra 3 hetet mondtak a túlterheltség miatt. Az 5 hét. 9 hete vettem........még másfél hét T0-ig.
Már csak egyszer kellene elromlania és kérhetnék cserét

Ettől eltekintve, gyorsabb mint az S3-m, mókázni jó (lenne) Olvasni nekem csodás, tv-t nézni is tökéletes. Volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Monitor hiba topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)) Hibásan nem mozgatott a dolog, egyéni szoc. prob.