- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
Új hozzászólás Aktív témák
-
kátú
őstag
meg ha esetleg teszek rá játékot az kimerül egy clash of clans meg egy hay day ben
-
kátú
őstag
én csak ezen nem játszom mert van egy galaxy s advance mobilom Acef fmod romjával és úgy ha a messenger meg a viber meg minden amit leírtam fur akkor is viszi a gta sa t minimum grafikán lagg nélkül tehát nekem a telefonon vannak a játékok, de a cianogen mod tuti fel lessz rá téve
-
kátú
őstag
az remek ha ilyen erős a wifije
-
FET-MEN
veterán
Na most hatalmas +1-et kapott a 7X. Kinnt ülök a kocsiban, mókolom a rádiót, közben megszólal az a szám amit már 4x nem sikerült betaggingolni, mert a Nokián nincs shazam. Pont kinnt volt a tablet az autós tartójába, a háztól kb 15 méterre álltam, és még fogta a wifit, sikerült végre felismertetni a számot
Itt nem lehet panasz a wifi jelerősségre
-
Qwery
tag
Azt hiszem, jövő héten benevezek egy ilyenre. Mindenképp kell tablet, leginkább filmre és pdf nézegetésre. Mondjuk utóbbira egy 4:3-as 8" tab jobb lenne... De a gsm rész 30ért überel mindent. Félek, hogy előbb-utóbb beköltözik a Simem és az Xcover2 marad futáshoz és túrázásra.
-
kátú
őstag
arra jó az eszköz, hogy a massenger a viber a facebook meg ask meg skype legyen rajta és valamint böngészés erre jó? nem akarok rajta játszani
-
kátú
őstag
tehát hiába dugok rá egy micro usb to hdmi t akkor a monitoron nem fog látszani a képe
-
Qwery
tag
Ilyen tabot szeretnék, nagy kérdésem, hogy mhl képes-e? Sehol nem találtam.
-
jFox
addikt
válasz
KamuMazsola #482 üzenetére
Ahha, köszi. Nem gondoltam, hogy ez sw-ből orvosolható lenne.
Írok neki! -
KamuMazsola
őstag
Azért írtam, hogy keresd kelzsocát, mert a talk 5h-ra emlékeim szerint megosztott egy "patc-et", amitől ment rajta a 900 MHz is. Keress rá valemelyik talk 5h topikban kb két héten belül volt.
Szerk: Itt is van!
-
Jassz
tag
Sziasztok!
2 napja vesztettem el a tabletszüzességem vele! Majdnem olyan jó mint az első volt, csak ezt 2 percnél tovább nyomogattam
A "narancssárgáknál" vettem GPS előfizetéssel 35ezer Nemzeti Valutáért. Az árról csak annyit, hogy volt kirakva tomtom navi ugyanígy europa térképpel szintén 35ezerért és az csak navi. Én a tokkal, sd kártyával, internettel, extra garival kcisit felturbóztam, de még így sem sok.
Nagyon elégedett vagyok vele, vettem hozzá telenor internetet is, és ezt a megtámasztós bőrtokot is.
Akadásmentes teljesen a görgetés. Letöltöttem a Sygic navit is, leteszteltem kerültem egyet a városban és nagyon frankón működik. Jó a térkép, minden kis sarki bolt szerepel rajta, nem dobja el a jelet stb. Sd-kártyát is raktam bele, class6 samsung, 720p sorozat megy rajta szépen.Könnyű és kicsi, ebben a bőrtokban is egy nagyobb kabátzsebbe vagy ilyen "biztonságiőr gatyába" is pont belefér. Kipróbáltattam a mi egyik őrünkkel
Szóval annak pl. aki olyan helyen dolgozik mint én, hogy ideje van, de szigorúan monitorozzák az adatforgalmat, nagyon jó szolgálatot tesz. Kis helyen elfér, ha jön a főnök fél pillanat eldugni, lehet rajta kényelmesen internetezni , filmet nézni, rádiót hallgatni, mi kell mégMegnyomkodta két barátom is, mindketten őszintén meglepődtek hogy ennyi pénzért egy ilyen szerethető kis cuccot lehet kapni. Jó, nem egy nexus 5 vagy ipad
, ami nekik van. Nincs fém, nincs értelmes kamera, nincsenek csúcsjátékok, de szerintem ez a tablet nem is arra van. Ez egy kiváló célszerszám szerintem.
Jelenleg éppen a 27-es monitorom előtt ülök, ide van támasztva a tabi és nézem wi-fin az olasz meccset a MindigTv alkalmazással ami ingyenes.
Nem is ragozom tovább, remélem tudtam segíteni annak aki esetleg a választáson gondolkodik.
-
jFox
addikt
Ehez a menühöz én is eljutottam, sőt a specifikáció is írja, hogy tudja. Viszont Bükkszentkereszten, ahol most nyaraltam. Ott valószinűleg csak 900-on megy a voda. Amikor beletettem a SIM-et, akkor viszont csak EDGE sebességgel megy a net. A kijelzés is ezt mutatja. Ha visszateszem a stick-be a SIM-et, abban megy a HSDPA is.
Van egy másik stick-em is, ami viszont gyárilag csak 2100MHz-et tud. És abban is csak EDGE -re áll be a mobilnet. Ebből gondolom, hogy a Voda csak 900-on megy itt és hogy a tabletben ez a funkció nem működik. Otthon a városban megy a 3G, HSDPA. Gondolom ott 2100-on nyomja a Voda is. -
mrlujoak
veterán
Hétvégén meghülyült az akkuvisszajelzésem.
Hazafelé vonatozva feltűnően hamar lemerült 60 egynéhány %-ról 10-re. Gondoltam a változó GSM vétel vagy csak belemerültem a netezésbe...
Rádugtam az akkubankom, és amint bekapcsoltam 40% lett az akkuszint. Elkerekedett a szemem - ilyet soha egyik eszközöm még nem csinált - majd lehúztam a töltőt, már csak kíváncsiságból is.
Még úgy fél órát netezhettem, amikor 20%-ról a szemem előtt szépen lassan csökkent a %. négy- öt-tíz másodpercenként(!) esett a százalékjelzés.
1%-ot hamar (kb 2 perc alatt) elérte, és kikapcsolt.Mókás.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Van egy kis gondom a tabival. Úgy néz ki, hogy UMTS hálózaton nem tamogatja a 900MHz-es tartományt. Már vitatkoztam egy sort a Vodafone üfsz-al, de kiderült, hogy a hiba nem náluk van.
A kérdésem az, hogy lehet ennek valami szoftveres megoldása, vagy mindenképpen a szervíz a megoldás? Illetve más tapasztal(t)-e hasonló hibát?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
moordavid
aktív tag
Ejjha de jó is a mobilnet szabadsága
Viszont a cellakészenlét irgalmatlanul lehúzza akksit, nincs meg vele egy fél nap sem. Gondolom kézenfekvő megoldás kilőni a sim készenlétet míg nincs rá szükség. Esetleg más tippetek van az akkura? Üzemidőre? A htc-re amin csak 512 RAM ketyegett én hasznosnak éreztem a Clean Master appot. A tabi röccenés nélkül megy, gondolom akkor felesleges rá, és ne rakjam fel. Vagy?
-
t.imi
addikt
.
-
moordavid
aktív tag
Végül is időszűke miatt a legközelebbi szolgáltató lett nálam a mobilnet befutója. Jelentem aVodafone netjeggyel simán működik. Csak berakod és voala, mehet a világháló barangolása, nem kellett sehol semmit sem beállítani.
-
FET-MEN
veterán
-
FET-MEN
veterán
Valami 2000 rugóból megvolt az egész. Aliexpressen. Egész hamar ideért. Viszont az ablakos verzióra nem kell ennyit várni
A megoldás az,hogy az ablak alljára kell tenni minél jobban a tartót, akkor nem vészes. Csak nekem már a sima telefonomnak is ott van a tartó az ablakban, szóval sok lett volna a kettő
A WayteQ-eset nem tudom, edigitalnal nem találtam meg
-
FET-MEN
veterán
ki van találva. masszív hát. Egy rugót visszahúzol, addíg beakasztod a szellőzőbe, és elengeded finoman a rugót, az pedig ellennyom, közben alul 2 talp nekitámaszkodik még a műszerfalnak és így van meg az ellentartás. Elégedett vagyok vele.
-
moordavid
aktív tag
Lényegében még nincs egy hete, hogy nyüstölöm az új tabimat... és az akkut leszámítva nagyon meg vagyok elégedve vele. A Sygic pontosan navigál, a GPS pedig villámgyorsan talál jelet. Eddig egyetlen androidos eszközöm a telefonom volt (htc desire x). amivel lényegében semmi bajom sem volt eddig. A tabi után olyan lassúnak tűnik a telefon, hogy komolyan elgondolkodtam azon, hogy vagy a simet rakom be a tabletba és csokolom, vagy veszek egy hagyományos telefont olcsóért (cserébe ott az egy hetes üzemidő) és minden egyébre ott a tabi.
Aki még vacilálna, hogy ez vagy sem az ne tegye, tényleg jó ár-érték arányt képvisel a WayteQ kütyüje. Tény a kamera ramaty, az akku gyenge de árérzékenyeknek (vagyis nekem) arra, hogy legyen egy mindenesük amin lehet f@szbúkolni, levelezni, netezni, filmet nézni, néha néha Carmageddon-t vagy Dune 2-t nyomni, és nem mellesleg navigálni perfect.
-
jFox
addikt
@444 patow
[link] -
patow
senior tag
Heló tud valaki olyan kábelt a tabhóz hogy mialatt pedrive-ról nézek filmet közben tölti a tablettet is. A választ előre is köszönöm
-
Levero07
újonc
Sziasztok!
WayteQ xTAB-7x-hez szeretnék tokot venni billentyűzettel! Akinek már van ilyen légyszi írja meg melyik kompatibilis vele!!
Köszi -
moordavid
aktív tag
Szívesen, azt hiszem igen, T-s a blue. Legalábbis az ügyfélszolgálati mobil számuk 30-as.
időközben megjött a tabi is, úgy működik ahogy azt egy kütyünek kell: fennakadások nélkül. A Sygic telepítés is ripsz ropsz sikerült. Ha adhatok egy tippet, a direkt ehhez a tablethez gyártott műbörtokot is szerezzétek be hozzá, össz 3e Ft az edigital-on. Pont passzentos, nem lesz tőle jelentősen bumszlibb és azt a rusnya fehér hát is takarva vagyon. -
moordavid
aktív tag
Azt hiszem az elején maradok az átirányításnál, úgy is kell bele mobilnet. :-D Apropó mobilnet szorgosan visszaolvastam a hozzászólásokat, és a mobilnetes részt is megleltem, csak azt nem találtam, hogy van e egy határozott időre szóló mobilnet? Vagy napi díjas? Például ha megyek egy hétre nyaralni az isten háta mögé...
-
moordavid
aktív tag
válasz
Colonel993 #431 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat, elviekben holnap már landol is vele a futár.
Még egy kérdés. Meg lehet valahogy oldani, hogy ha kikapcsolom a telefonomat, akkor a tabi csörögjön? Tehát a sim-em klónozni? Vagy hülye kérdés? -
bodiiren
csendes tag
Sziasztok!
Én csak GPS-re használnám a kocsimban. Kérdésem, hogy internet nélkül, csak egymagában kb mennyi idő alatt találja meg a műholdakat a kocsiban? És az is érdekelne, hogy mennyire stabilan marad rajtuk?
-
Colonel993
senior tag
válasz
moordavid #429 üzenetére
És nem is akármilyen fólia...
Olyan amilyet vennél rá a boltban; és Te húzod le róla a biztonsági réteget, a "koptatót"
De mégjobb ha leszeded a kis fület amive le kell húzni és 2 Réteg fóliád van...
Ha a vastag koptató már nagyon karcos.... akkor csak lehúzod róla és alatta van a vékony, rendes fólia. -
moordavid
aktív tag
Nagyon jó cikk, árához képest korrekt kis tablet lesz nekem a mindennapokra. Szóval a mobilarena.hu teszt alapján berendelve: holnap jön :-D
Gyors kérdés, a fólia adott hozzá? A videókon mintha lenne rajta gyárilag.
-
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #421 üzenetére
-
FET-MEN
veterán
Internetmegosztás megy nektek? Valaki letesztelni SIM kártyával? Telenor előnyben. Hipernet méginkább.
-
t.imi
addikt
Az normális, hogy a két simnek ugyan az az IMEI száma?
Illetve a sorozatszámom 0123456789ABCDE -
t.imi
addikt
válasz
kelzsoca #416 üzenetére
Ezt jó tudni.
Mikor leadtam, azt mondta a hölgy, hogy csütörtökönként viszik le javítani. Mikor érdeklődtem, azt mondták, hogy pesti számot adnak, mivel ott már nincs a tab.
Ebből következtettem, hogy nem pesten javítanak, hanem az elektrodoki telephelyén.
Nagy okosság, hogy minden csütörtökön viszik át ~5km-re javítani a begyűjtött gépeket és csütörtökönként hozzák vissza. -
mrlujoak
veterán
válasz
kelzsoca #416 üzenetére
Sajnos nekem is 2 hetet emlegetett a szerviz, mert én direktben őket hívtam fel a kijelző porosodásommal kapcsolatban.
A cserére 15 napot említett, vagyis kb 2 hétre datálta az elkészülés határidejét.Én még nem adtam le, annak ellenére sem, hogy bár lassult a porszem szaporodás mértéke, az nem szűnt meg.
Ráadásul szoftveresen is játszik a hangerő gomb (a fel gomb szoftveresen meghülyül, csak a restart segít) és újabban a fényerőszabályzó mondja be az unalmast.
Egyik napról a másikra elfelejti észrevenni, hogy lejjebb kellene vennie a világítást a környezeti fényhez idomulva...Egyre csak közeledik az a pont, amikor beadom én is szervizbe.
-
kelzsoca
félisten
Csak hogy tiszta legyen, a WayteQ készülékek szervizelését a WayteQ végzi a telephelyén, az országos szervizszolgálat az Elektrodoki többnyire csak begyüjti a készüléket, és azt továbbítja a szerviz felé, ha hardveres probléma áll fenn, a szoftveres problémákat ők is meg tudják oldani. (pl: operációs rendszer nem indul újra kell telepíteni)
A szervizelés akkor tart 2 hétig vagy tovább, ha Media Markt, Extreme Digital és társai helyeken adjátok le a készüléket, mivel ezen helyeken nem mindennapos a szállítás, értsd: 1 héten 1x vagy 2x küldik ki a partnerek felé a problémás eszközöket, ugyanez igaz visszafelé is, így már hamar össze is jönnek a hetek. (2-3 hét)Miközben a készülékek az esetek döntő többségében ténylegesen a szervizben csak pár napot töltenek el.
-
t.imi
addikt
Itt fordítva működik. Pesten leadom és elviszik valahová javítani.
Ami fájó, hogy a gsm oldal tökéletes volt. -
jFox
addikt
válasz
mrlujoak #413 üzenetére
Ez elég szomorú.
Ugyanis semmit nem javítanak már szinte helyben. Mindent visznek Pestre és ott "javítják". Tehát vidéken egy ilyen szervizeltetés minimum 2hét. Ha elsőre nem sikerül (és álltalában nem sikerül) a szervíz hanyagsága miatt, akkor az máris 4 hét. És így tovább.
Én is szervízben dolgozom, de ha így dolgoznék lehúzhatnánk a rolót.... -
jFox
addikt
Ok, majd meglátod. Nekem nagyon nem jött be az a bill. Pedig én is azt hittem milyen jó lesz.
Nem értem én ezeket a szervizeket. Ha valamit megjavítanak, nem tesztelik le? Én telefonnal jártam így rendszeresen. Ha szervízre volt szükség azt általában nem úsztam meg 2-3 visszaküldés nélkül.
-
jFox
addikt
Ja, értem.
Azt a billentyűzetes tokot szerintem felejtsd el!
Nekem volt olyan, de szerintem nem jó semmire.
Kicsik a billentyűk, nincs ékezet és még nehéz is azzal a tokkal a tab. Azon kívül ugyanúgy, csak asztalon tudod használni vele a tabot, mint egy rendes billentyűzettel. Igaz hordozhatóbb. -
t.imi
addikt
Köszönöm
Most nézem, ez részben ok csak. Bár, micro usb átalakítóval megoldható a töltés és a billentyűzetMa megkaptam a gépezetet szervizből, pont időben. GPS 6 holdat talált, navi jó, igaz, csak álló helyzetben próbáltam ki.
Ellenben, most nincs GSM. Sem a normál, sem a másik foglalatban. Sem kint, sem bent....... -
radamsky
senior tag
ez a mindig tv milyen??
mondjuk én gps-re akarom használni föleg, de olvasom ez is van benne.
veszek egyett csak érjek haza -
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #402 üzenetére
Nekem minden tökéletesen megy. Oda kell figyelni hogy melyik foglalat az 1-es sim és melyik a 2-es. Mert szerintem szoftveresen másképp van jelölve.
-
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #400 üzenetére
Érdekes, mert nekem azonnal ment. Át kell állítani,hogy a micro sim-es sloton legyen aktív a 3G
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Milyen TV-t vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- SONY LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest