- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurh
aktív tag
Köszönöm a részletes választ.
Remélem hamarosan megoldódik a problémád a géppel.
Gratula a picihez!Mindenképpen megvárom a Quad-os kivitelt. Bízton remélem, hogy nagyon nem fogok mellé nyúlni ezzel a táblával lévén első androidos gépem lesz.
Lehet itthon tokot kapni hozzá, amit bátran ajánlanátok? (bugyitok vagy kemény műanyag hátlap tokra gondolok) -
kelzsoca
félisten
Csak hogy tiszta legyen, a WayteQ készülékek szervizelését a WayteQ végzi a telephelyén, az országos szervizszolgálat az Elektrodoki többnyire csak begyüjti a készüléket, és azt továbbítja a szerviz felé, ha hardveres probléma áll fenn, a szoftveres problémákat ők is meg tudják oldani. (pl: operációs rendszer nem indul újra kell telepíteni)
A szervizelés akkor tart 2 hétig vagy tovább, ha Media Markt, Extreme Digital és társai helyeken adjátok le a készüléket, mivel ezen helyeken nem mindennapos a szállítás, értsd: 1 héten 1x vagy 2x küldik ki a partnerek felé a problémás eszközöket, ugyanez igaz visszafelé is, így már hamar össze is jönnek a hetek. (2-3 hét)Miközben a készülékek az esetek döntő többségében ténylegesen a szervizben csak pár napot töltenek el.
-
jFox
addikt
Ok, majd meglátod. Nekem nagyon nem jött be az a bill. Pedig én is azt hittem milyen jó lesz.
Nem értem én ezeket a szervizeket. Ha valamit megjavítanak, nem tesztelik le? Én telefonnal jártam így rendszeresen. Ha szervízre volt szükség azt általában nem úsztam meg 2-3 visszaküldés nélkül.
-
jFox
addikt
Ja, értem.
Azt a billentyűzetes tokot szerintem felejtsd el!
Nekem volt olyan, de szerintem nem jó semmire.
Kicsik a billentyűk, nincs ékezet és még nehéz is azzal a tokkal a tab. Azon kívül ugyanúgy, csak asztalon tudod használni vele a tabot, mint egy rendes billentyűzettel. Igaz hordozhatóbb. -
t.imi
addikt
. Menjünk a Beállítások - Helyhozzáférés menüpontba, majd tapizz a GPS-műholdak menüpontra (ne a kapcsolóra, a szövegre!)
Kicsit késő volt már. Itt már buktam, mert hiába nyomogattam, semmi. Csak a kapcsoló ki/be után vált elérhetővé.
Újabb visszaállitás, csak ki/be után lehet a gps műholdak menübe lépni kikapcsolt állapotban.Sygicben - hardverbeállítások - gps műholdak alatt kb 15-20 mp-ként bevillan a térerő/gps ikon 2-3mp-re. Ennyi a történés.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobil flották
- Formula-1
- Android szakmai topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged