Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szla0056
csendes tag
Ha esetleg megtalálod.... Köszönöm.
Rákerestem a Total Commanderrel, de nem talált ilyen file-t, csak amit én írtam bele. -
szla0056
csendes tag
Még jó régen ICS rom-ot tettem a TAB-ra, majd az akkori leírás szerint root jog, majd megkerestem a data/misc/wifi mappát, és az imei.conf - ban átírtam az IMEI számot, újra működött a Sygic. Most egy kényszerű újratelepítés után próbáltam ugyanezt, ugyanazzal az SD kártyával, de a mappában nincs imei.conf file! Írtam egyet, bemásoltam, de ettől a visszaolvasott imei maradt. A Sygic is nyafogott persze, hogy a kódot már más használja. A Sygic telepítése egy kicsit más volt, az első indítás után még egy sárga csík húzása közben magára telepített valamit (a réginél ilyenre nem emlékszem), majd aztán kérte az aktiválást. De gondolom nincs hatással az imei-re.
Miért nincs imei.conf -om? Máshol kellene átírnom? A levélírásom kívül van valakinek ötlete? -
szla0056
csendes tag
válasz
Keeperv85 #6503 üzenetére
A reset gombot még nem próbáltam. Sorrend számít? Táp-reset vagy reset-táp? A bekapcsolót nyomtam sokáig, arra semmi. A telepítő csak néhány (2-3) másodpercig futott. Külső táp nélkül is elindult.
Ha resetre sem indul, az azt jelenti hogy csak szervíz segíthet, vagy azt hogy kuka? -
szla0056
csendes tag
Sziasztok!
Egy régi frissítő SD kártyát dugtam az XTab50-be, majd amikor elkezdte a műveletet, ijedtemben kikaptam belőle. Ott lefagyott, lemerült, feltöltöttem, és most semmit nem csinál. Tudom, kétszer is hülyeséget csináltam. Tud valaki segíteni hogy újra működjön? Azon kívül, hogy vigyem szervizbe. Két hétre vállalnák, nekem előbb kellene. Már nem garis.
Előre is köszönet! -
szla0056
csendes tag
Megtaláltam imei.conf-ot!!! (De hogy miért a "radio" könyvtárba került?!)
Sikerült átírni, működik!hjanos1: Köszönöm a gyors választ!
-
szla0056
csendes tag
De igen, felírtam. Azóta töltöttem rá System Info-t, és már én is megállapítottam hogy megváltozott. Lehet hogy már volt róla szó, de nem emlékszem hol és hogyan tudom visszaírni.
-
szla0056
csendes tag
Sziasztok! Az eredeti gyári Androidot most frissítettem ICS-re. A Sygic újratelepítése után viszont nem fogadta el a régi "Product code"-ot. Hogy is van ez? Itt is megváltozott az IMEI? Bár nem azt mondta hogy már van ilyen, hanem hogy nem jó a kód. Mit kellene tennem?
-
-
szla0056
csendes tag
Sziasztok!
Én is rászántam magam egy xTAB50-re. Eddig Garmin Vista-t használtam, de már túl kicsinek találtam a képernyőt. Ebben ez verhetetlen. Eddig nekem jól működött (de összehasonlítva a Garmin-nel), sorra jönnek a kérdéseim, amire nem találom a választ:
- A Sygic-ben is visszanézhetem a bejárt útvonalam adatait, ez OK. De nem lehet beállítani valahol, hogy a térképen húzzon egy vonalat, hogy merre jártam?
- A track log-ot hol tárolja? Ki tudom valahogy menteni? Netán áttölteni PC-re ahogy a Garmin-ost a MapSource-ra?
- Valahol olvastam, hogy akkuidő növelésként átkapcsolható "repülőgép" üzemmódra. Mi ez és hogy állítható be?
-Én szeretném "gyalogosan" is használni. Nem lehet valamilyen szoftveres módszerrel pl. csökkenteni a rendszer órajelét? OK, lassúbb lesz, de ez olyan gyors, hogy ilyenkor fele sebesség is elég lenne, ha ettől kétszer annyi az üzemidő.
Előre is köszönöm a válaszokat, ha tudja valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest