Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
szla0056
csendes tag
Még jó régen ICS rom-ot tettem a TAB-ra, majd az akkori leírás szerint root jog, majd megkerestem a data/misc/wifi mappát, és az imei.conf - ban átírtam az IMEI számot, újra működött a Sygic. Most egy kényszerű újratelepítés után próbáltam ugyanezt, ugyanazzal az SD kártyával, de a mappában nincs imei.conf file! Írtam egyet, bemásoltam, de ettől a visszaolvasott imei maradt. A Sygic is nyafogott persze, hogy a kódot már más használja. A Sygic telepítése egy kicsit más volt, az első indítás után még egy sárga csík húzása közben magára telepített valamit (a réginél ilyenre nem emlékszem), majd aztán kérte az aktiválást. De gondolom nincs hatással az imei-re.
Miért nincs imei.conf -om? Máshol kellene átírnom? A levélírásom kívül van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest