Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
üzenetére
na csaodálkozom, hogy kimaradt nálad ez a téma
elég sokat pörgött még a PH is az ügyön, hogy mekkora habos szöveg már ez az 1GHz-es rendszerigény, már a 8-as esetében is.. jahh csak épp kötelező az NX bit hardveres megléte, tehát Prescott magos P4 alatt fel nem rakod 
hogy akkor miért írtak 1GHz-et? mert az ilyen alacsony órajelű ULV-s Core Solo procik pl még támogatottak amik tényleg iylen 1Ghz környékén tekernek csak... szóval az ISA busz bukó Win10 alatt
snecy20! Igen, a DX12 előnyeit én is ki szeretném aknázni, ugye ezért is váltottam, ahogy fentebb is írtam...
vadkörte! HA valami fincsi AWE32, GUS, vagy Turtle Beach kártya, akkor jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
elég sokat pörgött még a PH is az ügyön, hogy mekkora habos szöveg már ez az 1GHz-es rendszerigény, már a 8-as esetében is.. jahh csak épp kötelező az NX bit hardveres megléte, tehát Prescott magos P4 alatt fel nem rakod