Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Szia!
Pedig öt hónapja és még egy napja mégis megtetted! (CM Master Liquid 240 Lite AM4)
Fehér FarkasGondolom, hogy a Hypo miatt voltál a Mumus?! Az nem nagyon tűr meg maga mellett semmit. Éppen ezért nem célszerű erre használni, túl agresszív anyag. Trutyi is csak azért lesz, mert megtámadja a gumit, alumíniumot, rezet (vöröset és sárgát is), kadmiumozott ötvözeteket, vasat, stb.! Nagyon kevés anyag áll neki ellen! A Vodka inkább a kedves felhasználó bendőjébe való!
A témaindító íráshoz:Ügyesen megoldottad a szerkezet feltámasztását! Le a kalappal!
Több éve használok AIO-coolert és eddig (kopp-kopp) nem volt vele gondom! Szépen, csendben és hatékonyan végzi a feladatát annak ellenére, hogy használtan jutottam hozzá*. Persze ez nem a " belépőszint tetejéről, közép aljáról " származik...szerintem. Légtelenítő csavar sincs rajta, de jól megy és számomra ez a lényeg! Beszereztem belőle már egy másikat is, ami a következő gépem processzor hűtéséért lesz felelős!
Vajon az a hűtőfolyadék + spéci víz elegy, amit használtál, mit fog művelni a csövekkel és a tömítésekkel? Szerintem jobb lenne olyan anyaggal próbálkozni, ami tényleg oda való! Elég egy kis szivárgás és igen hamar oda a géped!
* Egyszer volt vele gondom! Az egyik speciális kopter zajos lett...szerencsémre simán ki lehetett pattintani a forgó részt és egyből láthatóvá vált a hiba: apró lerakódás/por volt rajta, amit egyszerűen letöröltem, majd speciális -nagyon vékony- kenőzsírral újrakentem, a fészkét is kitakarítottam és összepattintottam. Szépen ment is tovább...a biztonság kedvéért ugyanezt megcsináltam a másik kopterén is, ami ugyan nem volt szennyezett, de megelőzésként jó volt.
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest