- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotwoo
tag
UP!!! Nagyon hasznos cikk.
-
Reaper
őstag
Üdv,
Valaki meg tudná írni privátban, hogy honnan lehet beszerezni ezeket az appokat? A marketet ismerem, csak nem minden van fenn rajta... minden lehetőség érdekel
Thnx! -
MrTwister
őstag
"Weather Widgets: Egy-két skint töltöttem hozzá, így 100%-osan olyan, mint a HTC Sense-ben levő widget, órát is jelzi egyben."
Szia!
Mi az az 1-2 skin pontos neve légyszíves segíts! Köszi! -
Klemens
őstag
válasz
CoolBoy323 #16 üzenetére
Igen, a telefont.
Tudod mikor vágnám a kukába..., a progi ment a kukába.
Most akarom feltenni az 1.7-es Modaco-t, de azt hiszem elfog tartani egy darabig. -
Klemens
őstag
-
-
törölt tag
az egyedi csengőhangokhoz miért használsz külön programot? vagy felhasználónként egyedire gondolsz? mert amúgy simán be lehet állítani a zenelejátszó menüjéből akármilyen mp3-at.
-
-
-
most direkt kerestem ilyen oldalakat.
tehát teszem azt, le akarom tölteni innen a TwitterRide nevű programot
akkor csak lefényképezem az Androidos telefonommal a képernyőt, a telefon felismeri és dekódolja a QR-t, és már nyílik is a böngésző a megfelelő helyen?(#7) Klemens: Android telefon híján valóban nem sűrűn látogatom az ilyen helyeket
-
Klemens
őstag
Na, holnap ezekböl is mazsolázgatok, majd ha pc-röl leszek.
Lenry: Azért nem találkozhattál még vele, mert gondolom nem jársz olyan weboldalakon ahol androidos dolgokat lehet letölteni.
-
le vagyok maradva... utána kellett olvasnom, hogy mi ez a QR kód
szóval akkor erre való
(igazából erre nem is nagyon jó szó a vonalkód, tekintve, hogy nem is vonalakból van)sőt nagyon le lehetek maradva, mert nem sok helyen láttam még ilyen QR-t. még csak elterjedőfélben van, vagy csak nekem sikerült eddig elkerülni? (vagy szimplán nem vettem észre)
-
-
_Voyage_
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ALIENWARE Area-51 R5
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest