Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave182
senior tag
felraktam az nfs most wanted-ot de eléggé laggol... valakinek tapasztalat?
-
dave182
senior tag
Tudtok valami appot ami figyeli h milyen folyamatok eszik az akksit?
mert sztem kikapcsolt kijelző mellett is nagyon merül az akksim... -
dave182
senior tag
Nektek cm10 alatt hogy bírja az akku? Én egy kicsit gyengének érzem, főleg az az érdekes hogy kikapcsolt kijelzőnél kikapcsolt wifivel repülő módban sütemény sokat merül... Pluz ami nem tetszik hogy az automata fényerőállító sztem magasan tartja a fényerőt...
-
dave182
senior tag
Nah sikerült a micro usb-usb host és az adat kábel közti különbséget kideríteni... Úgy fest hogy a tabbal vagy csak dokkoloval vagy csak táppal ellátott hubbal működik...
-
dave182
senior tag
Vajon mi történik ha a gyári Usb kábelre rakok egy anya-anya átalakítót és kötök rá egy pendriveot? Próbálta már valaki?
-
dave182
senior tag
a gyári hc-n fellelhető vodafone-os dlna alkalmazás telepítője megvan valakinek?sztem elég jól teszi a dolgát de nem találom sehol...most egyébként az imediashare van fent...ez is zsír
-
dave182
senior tag
dokkolón kívül sehogy sincs pendrive kezelés?
-
dave182
senior tag
Cm10-nél a menüben lehet mappázni?
-
dave182
senior tag
válasz
joestone #5442 üzenetére
még mindíg nem engedi!tehát...felmásolok mindent.
rádugom az usb-t,start menü-parancssor-ide beírom egyből az adb reboot bootloader-enter-utána kikapcsol a tab-írom a következő parancsot-(fastboot boot...)-erre ő kiírja megint csak hogy a fastboot parancsot nem lehet felismerni...ennyire béna lennék?vagy valami nem klappol... -
dave182
senior tag
válasz
joestone #5434 üzenetére
feltelepítettem a pdanet-et,de még mindíg azt írja ki hogy:a megadott nevet
fastboot) a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként...újraindítottam a gépet is és a tabot is...mi lehet vajon?win xp-m van
usb debug be van kapcsolva -
dave182
senior tag
sehogy sem bírok cwm-et telepíteni...az adb reboot bootloaderig minden ok,rezeg is a tab de utána semmit nem tudok csinálni...
miért lehet?a második parancsra azt írja nem lehet felismerni a fastboot nevet...plz help! -
dave182
senior tag
Hali,végre megjött a smart tab 10-em,hc van rajta,érdemes felraknom ics-t, vagy jb-t?a kamera annyira nem izgat,gpst sem használok...a lényeg csak annyi hogy stabil legyen...és az sem baj ha smooth
bár most a hc-al sincs bajom...official ics nem is lesz?
-
dave182
senior tag
Smart tab 10nél is ilyen gyakori a hibás.gép vagy csak a 7es nél?
-
dave182
senior tag
Smart Tab tartozékokkal kapcsolatban nem tud senki segíteni?(Usb otg,stb)
-
dave182
senior tag
Sziasztok,most készülök venni egy smart Tab 10et,de az a topik haldoklik,a kérdésem az hogy vannak e itt olyanok akiknek 10es van és hogy érdemes e venni...köszönöm a valaszokat....
Új hozzászólás Aktív témák
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest