- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Megy valakinek a flash a tabon? CM10 van fent, tudom, hogy alapból nem menne, de meg lehet ezt kerülni, nekem viszont például a videó lejátszásnál csak csíkok vannak, nem játsza le a videókat.
-
andyTM
őstag
-
dzz
aktív tag
Van a 7eshez német vodás HC valahol? Milyen néven kellen keresnem?
-
dzz
aktív tag
válasz
gelencser26
üzenetére
A gyári visszaállító rész érvényes Rád, aztán WIPE DATA /FACTORY RESET és készen vagy. Elnézést a korábbi félre csúszott válaszért, csak fáradt vagyok kissé.
-
dzz
aktív tag
válasz
gelencser26
üzenetére
Minden fájl ott van Joe blogjában! CM9 vagy CM10 ami kell Neked!
-
bRANC
tag
Most néztem Antutut és valakinek 7-es tabon ~8000-es scoreja van az átlag 6000-hez képest furcsa mód 3.2-őn.Arra lennék kíváncsi ki mit tud erről?

-
iguigu
csendes tag
Ok köszönöm ,akkor megpróbálom agy másik pcvel

-
dzz
aktív tag
Háát, lehet, hogy itt most lesz aki megkövez, de próbálj valami liveusb linuxot. Nekem nincs tapasztalatom Winnel, nem használok már évek(15) óta, viszont linux alól parancssorból tökéletesen működik az adb. Viszont egy teljesen szűz winnel sem lesz gond, egy teljesen kezdő ismerősöm ripsz-ropsz meg tudta csinálni a telója frissítését, mert így nem akadtak össze a driverek semmivel.
-
-
iguigu
csendes tag
Sziasztok!
Függetleníteni nem lehet valahogy a tabot
-
surgyi
senior tag
Nektek indításkor kb mennyi ideig áll a vodo logónál, gyári rom-nál? Nekem legalább 1perc, de mintha kicsivel gyorsabb lett volna régebben, bár soha nem voltam elégedett vele.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Gebriel
üzenetére
Android 3.2 van rajta gyárilag, és hivatalosan nincs is rá frissebb, bár jött rá egy frissítés, év elején, ezt a beállítások/táblagépről menüpont alatt, az "alapsáv verziója" résznél tudod megnézni. Ha v03b van benne akkor az a legfrissebb hivatalos. De maga a rendszer már nem lesz frissebb (jelenlegi legfrissebb android a 4.2)
A böngésző sebessége függ nyilván a net sebességétől, de ha azzal nincs gond akkor lehet a hardver is, főleg ha le van terhelve. Bár elvileg az android felszabadítja a háttérfolyamatokat ha nincs rájuk szükség. Meg hát a dolphin se egy atomstabil cucc, sokszor bugos volt nekem is. Meg ugye a 10" kijelzőt is ugyanaz a hw hajtja mint a 7est,tehát előfordulhat akadozás.
-
Gebriel
veterán
Pár napja egy smart tab 10 tulaj vagyok. Mindjárt lenne is kérdésem. Első haszná latkor pár dolgot lefrissített a készülék. Jelenleg 3.2.1 Android van rajta. Ez most a legfrissebb? Nem nagyon vagyok otthon az androidos témába, frissiti magát ha van újabb? Jelenleg a dolphin böngészőt használom ez tűnik a leggyorsabbnak, de még mindig számomra akadozó a nettezés rajta legyen ez wifi vagy 3G. Ez most a proci miatt ilyen lassú és fogadjam el ezt a sebességet vagy lehet ezen változtatni?
-
dzz
aktív tag
válasz
gelencser26
üzenetére
Természetesen működik az adb-s megoldás is! Az 1hsz alapján és joestone blogja alapján egyszerűen megoldható.
A Te tabodra ez a fájl kell:
[VST7_stock]Ez 03A, de ebből talán menni fog a frissítés, ha feltétlen szükség van rá.
-
sepsi0
őstag
Szia! Gugliztam egy kicsit és másnak így oldódoztt meg:
"Mégpedig úgy, hogy csatoltam egy másik Google fiókot, és hirtelen jó lett. Utána letöröltem az új fiókot, és már a régivel is simán ment." -
sepsi0
őstag
válasz
sularan
üzenetére
Szia! Menj be a futó alkalmazásokba és ott keresd meg a playt nyomj rá és csinálj egy adattőrlést és egy kényszerített leállítást. Van még egy másik alkalmazása is a playnek azon is ugyanazt. Ezután próbáld elindítani. Legtöbb esetben ez segít.
(Google play szolgáltatások a másik app) -
sularan
csendes tag
Joestone.
A goomanager-be lekérdeztem és kiadta hogy a gaps-ra van frissítés lefrissítettem és azóta nem indul el a Play áruház. visszaraktam a 0726 és a 1128 elötti gaps-ot de nincs változás mintha teljesen beette volna ma gát a rendszerbe. mit lehet csinálni?

-
gelencser26
tag
Szia!
A rendszerfrissítéseknél néztem, azt írja, hogy Az ön által használt rendszer naprakész.
Frissítés céljából utoljára ellenőrizve: ^1.És az ellenőrzés most gombra nem csinál semmit. :S
Ezt próbáltam én is először, ez miatt keresgélek normlális gyári szoftvert.Nem vagyok képben az androiddal, ha ráereszteném a v03b-s gyári visszaállítást, ami az első hsz-ben van, az nem járható út?
-
dzz
aktív tag
válasz
gelencser26
üzenetére
Szia!
A beállítások menüben van a szoftverfrissítés! Elvileg fel kellene ajánlja Neked, hogy új szoftvert talált és akarod-e frissíteni. Mivel nem teszi Neked kell a szoftver keresésére bökni és megcsinálja magától. Nem kell se root, se custom rom. Remélem segítettem.
dzz
-
gelencser26
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Kaptam egy Vodafone Smart Tab 7-et. A V02d verziójú rendszer fut rajta. Folyton lefagy vagy újraindul magától.
Ahogy olvasgattam a topicot elvileg megoldaná a problémát, hogyha frissíteném V03b verzióra.
Ez megoldható rootolás és főzött romok felrakása nélkül?
Ha igen, akkor hogyan?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
dzz
aktív tag
Nos Béláim az Úrban!
Kb egy hete kezdtem keresni egy tabot a páromnak ami tud mobilinternetet is és végül idetaláltam. Miután eldöntöttem, hogy VST7-es lesz, kerestem egy eladót és találtam is valamelyik "fogas"-on vagy "kiskatonán" -már nincs fenn ezért nem tudom megmondani, hogy hol- és 30e Ft volt az ára. Megnéztem, mint az új! A régi tulaj elmondása alapján 2 hetet használták -ami hihető is az állapotából- ezért kihasználatlanság okán megválnak tőle. Itthon, egy FR után kapott egy root-ot és beállítgattam a talkot mert kommunikációra kell és innen 1300km-re a párommal minden további nélkül használjuk. Az elmúlt éjjel végére értem a topicnak is és hát kérem le a kalappal Joe előtt, szép munka! Bár mi nem azt használjuk, de ami késik az nem jön időben, majd karácsonykor felkerül rá a JB :-D
Köszönettel
dzz
-
joestone
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
A következő ZTE tabok majdnem teljesen azonosak és használható a kernelük :
V9S, V11A, V55, V66 , V68 , V71A .A V9S kernel konkrétan be is bootol a mi tabunkon , de ahhoz , hogy használni lehessen változtatni kellene rajta azt pedig csak a kiadott forráskód után lehet. A jelenleg is használatos kernel pedig a v66 , v68 kernelforrását is felhasználva készült.
A Taiwan Mobile Mypad P4 kernel szintén jó az ugyanis a ZTE V9S más kijelzővel.
Ezek közül a V9S már megkapta az ICS frissitést , a V66 és V68 pedig elvileg meg fogja kapni. -
Janaboy
veterán
Alapvetően, hogy a kernel meg van, még nem biztos, hogy előny nekünk!
Attól függetlenül, hogy az ZTE gyárt hasonló procis vagy akár ugyanolyan procis tabot, attól még nem tudjuk, hogy minden egyéb összetevő ugyanaz-e mint a mi tabunkba!
Tehát lehet teljesen más típusú kamera van benne, így akkor semmit nem érünk a másik tab ics driverével!
Persze biztos van benne olyan apk, ami használható lesz, pl a wifihez! -
andyTM
őstag
"Miért fos?":
"A Vodafone Smart Tab II7 táblagépet azoknak tervezték, akik most ismerkednek ezzel a világgal.
1024x600 képpont felbontású kijelzője, 1GHz-es processzora, 8 GB memóriája, a microSD bővíthetőség és az Android 4.0 Ice Cream Sandwich révén hasznos útitársa lehet mindenkinek, aki az okostelefonokhoz képest jóval nagyobb kijelzőn, de még mindig könnyen hordozható kivitelben szeretne internetezni, bárhol is jár.
Ezt a 3550 mAh-ás akkumulátor is támogatja, amellyel a készülék üzemideje elérheti a 10 órát."
- a ZTE-s tabhoz képest nem kell mondanom semmi....ettől talán a Wayteq x-tabja is jobb 35000-ért...
"Meg miért nem lehet belőle felhasználni dolgokat?" - ez nem windows, hogy így, vagy úgy de működik..., ezekhez a hardver-elemekhez a gyártók adják a drivert, amit a linux-kernel használ, tehát ebből kifolyólag nem lehet belőle semmit sem használni; az, hogy ics van rajta attól még nem fogja meghajtani a tabunkat; be sem bootolna vele.Ennyi erővel akármilyen 7"-os romját fel lehetne rakni....
-
andyTM
őstag
ClioRS: - már hónapokkal ezelőtt írtam róla, hogy egy f*s lesz....
Janaboy: - a tiéd még megvan(?); azt hittem, hogy már eladtad

Magnat: "Ha ugyanaz a belső, akkor a régire is jó lehet az ICS ami rajta van?" - nem....
-
dzz
aktív tag
válasz
Janaboy
üzenetére
Én kártyaolvasót terveztem, 3db USB kifelé plusz 1 a billencsnek belül és HDMI. Töltéshez egy sima tápcsatlakozós megoldásra gondoltam, így egyel kevesebb a speciális csatlakozó igény és ezáltal olcsóbb, valamint van itthon egy régebbi dlink router tápegység ami tud 5V 2A teljesítményt. A plussz akku feltételezi a plussz töltő áramkört is, de kivitelezhető. Az említett csatlakozó érdekel, de azt privátban beszéljük meg.
-
Janaboy
veterán
Kedves dzz!
Korábban rendeltem 2 kábelt az usb kísérletek miatt, ha gondolod, az egyiket szívesen átadom, abból könnyen kinyerhető a csatlakozó!
Nekem nagyon piszkálná a fantáziám egy olyan dokk hw, amiben van usb kimenet, hdmi kimenet és billentyűzet akkuval! Simán dobnék érte 10-15eFt-ot!
üdv
-
Janaboy
veterán
Elképzelhető, majd Joe megmondja

Amúgy nagyon tetszik a billentyű dock az új 10-eshez, a régi 7-eshez is lehetne ilyen!

Egy apró megjegyzés az oldalról:
"An optional keyboard dock transforms the Smart Tab II10 into a laptop, with additional USB and HDMI ports, an SD memory card slot and an extra battery, making it ideal for business purposes."
Lehet itt is kell külső áram az USB cucchoz, csak biztosítja a bill-ben lévő akku! -
Magnat
veterán
SmartTab 2 ... nem cserélném el érte a mostanimat az tuti

-
bRANC
tag
Joestone: az új audio driver telefonáláskközben el dobja a mikrofont .
-
dzz
aktív tag
Én még nem próbáltam rendelni, de megvannak a források kint is. Szeretném ha komplett dokkolót sikerülne tervezni, de először kell a csatlakozó pontos típusa. Persze lehet, hogy egyéb e-bay beszerzés lesz belőle és átalakítások árán lehet versenyképesen megcsinálni, de a végeredmény szempontjából ez mindegy. Amúgy mintha sample rendelés is lehetne az oldalon.
[link]Szerinted ez a csati az a csati?
-
dzz
aktív tag
Jó reggelt ST tulajok! :-D
Már nincs nálam a tab és karácsonyig nem is látom, de kell dokkoló is hozzá, ezért kérem azokat a tab tulajokat akik teljes biztonsággal meg tudják állapítani, hogy helyes a meglátásom ellenőrizzék le, hogy ezek a csatlakozók stimmelnek-e a kis kedvencünkhöz.
[link]
A gyári dokkoló árát kicsit sokallom, ezért nyílt forrású hw projekt része lesz, a teljes dokumentációt itt jelzem.
Egy darabot biztosan elkészítek, de ha valaki más is érdeklődik, akkor szívesen segítek elérni a célt! -
ADP10
aktív tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Choose zip from sd card - legalábbis a telefonomon ilyen menüpontja is van. utána pedig kiválasztod a zip-et és már telepíti is.
-
!Overdose!
őstag
CWM recovery menüből szeretném kitallózni a gyári romot az 1. hsz-ben leírtak szerint, de nekem nincs install zip menüpont. Mi lehet a baj?
-
Readdeo
csendes tag
Vaterán is láttam a héten 2-t 40-ért. Bár még gondolkodom a 10-esen, mert nézegettem róla videókat, és azokon nem volt olyan lassú, és pontatlan a kijelző. Ha jönne rá ICS az talán megoldaná a problémákat, ennél jobbnak kéne lennie, mint a cikk videójában. Ugyanakkora kijelzőt hajt, mint a 7-es, és ha jól emlékszem ugyanolyan, vagy erősebb a hardvere, akkor meg nehogy már gyengélkedjen...
-
SUPREME7
őstag
válasz
Readdeo
üzenetére
Valamelyik nap volt aprón egy gép 30Ezerért, több mint fél év garanciával ... Nem értem miért zuhan ennyire az ára, pedig nem nagyon van ellenfele még dupla ennyiért sem jelenleg (3G modemes tabok között természetesen - wifi only van bőven). Max ha jön a Nexus 7 3g, de annak meg még egekben lesz az ára.
-
Readdeo
csendes tag
Köszi a válaszokat, kellene vennem egy ilyen gépet, mert le tudnám váltani vele a pc-m... ennyi pénzért jónak tűnik a cucc.
-
Readdeo
csendes tag
Üdv!
Arról érdeklődnék, hogy a teamspeak megy a gépen? -
Loboda
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Olvass vissza párat (#5895), linkeltem a 7-hez való gyári romot!
-
dredjudge84
őstag
Az a visszaállító smart tab 10re van. Nekem v03a kell smart tab 7re.
-
Wieder12
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
ha bootloader módban van a tábla, utána eszközkezelőben mutatja egy ikon hogy nem működik megfelelően és ott engedélyezed a windowsnak hogy illesztőprogram keresése az interneten, ha így se oldódik meg akkor probálkoz azzal hogy a drivert ahova telepítetted onnan betallozód neki manuálissan.
Ha visszaakarod állítani akkor gyári állapotra való visszaállítás 1Hsz-be, és akkor megjavúl az állapot jelző leded is.
-
dredjudge84
őstag
Üdv!
Nekem win7 64bit van a gépemen. Feltelepítettem a zte tablet drivert és az android sdk-t. Mikor berakom bootloader módba, van egy android device az eszközkezelőben amit nem hajlandó felismerni. Mi ilyenkor a teendő?
A másik kérdésem, lehet-e anélkül rootolni, hogy felraknám a 60-as kernelt?
Van valakinek esetleg egy 03a visszaállítása, ahol még működött az állapotjelző led?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
dzz
aktív tag
Már nem tudom szerkeszteni :-( Sikerült csak a wait maradt le!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- YouTube
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
remélem meg oldódik a mienkre is hisz szerintem a most wanted meg sem fog kottyani
]

nincs remény; de semmi pánik, mert ha a v9 kernele meglesz (3.x.x.x), nem lesz itt semmi gond...