Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
Sziasztok. Nem tudja esetleg valaki, hogy a gyàri vagy a google billentyűzetre hogy lehet a magyar szókiegészítést beàllitani?
-
kreg
tag
Üdv.mindenki! Találkozott már v.ki azzal a problémával hogy a telefont a pc-re kötve csak addig lehet fájlokat mozgatni amig aktív a kijelzö?Kialszik a fény és lőn a sötétség,se tovább...probáltam phone explorerrel wifin keresztül ott ugyanez volt,mindenféle hibaüzeneteket dobált.Roppant mód bosszantó és nem találom rá a megoldást.
-
Melorin
addikt
Kezdem utálni a telefont. Iszonyú lassú. Alig lehet váltani a programok között, állandóan újratöltenek a weblapok, stb. Nektek is ilyen?
-
draco31
veterán
válasz Melorin #1657 üzenetére
Kicsit tapasztaltam, de ez be is van lakva rendesen, már túlságosan is. Egy clean master már rá férne igazán. Nem nagyon foglalkoztam ilyennel mostanában.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
[Prolixus]
addikt
válasz djtörök #1662 üzenetére
Valószínűleg nem ez a kínja.
Melorin: Nem fut valami háttéralkalmazás, ami leszívja az erőforrásokat? Nem merül szaporábban a telefon?
Ha nem nagyon gáz, én csinálnék egy factory reset-et. Ha utána megy rendesen a telefon, akkor nem hardweres hiba van, hanem sikerült "úgy belakni" a telefont, hogy valamiért belassult.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
-
wyzard
tag
Sziasztok!
Sajnos ütés érte a telefonom, így a garanciális ügyintézés nem jöhet szóba. Mennyi egy komplett kijelző csere Vodafone-nál? Volt valakinek mostanában ilyen fizetős művelete ?
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
wyzard
tag
válasz draco31 #1669 üzenetére
Megkérdeztem és azt mondták, hogy első körben 5.000 ft a bevizsgálási díj, pontosabbat meg majd csak utána tudnak mondani, ha megnézték. Ha kérem a javítást akkor az árból lejön az 5.000 ft. De hogy mennyi lenne a vége azt nem mondták. Nem is értem. Az LG telefonomnál a legelején megmondták forintra pontosan, hogy mennyi lesz a kijelző csere.
[ Szerkesztve ]
-
Atka89
csendes tag
Legolcsóbban úgy jössz ki, hogy rendelsz kínából egy kijelzőt érintővel egyben, aztán valahol kicserélteted. ha szerencséd van kijön 15ből. ha gyárilag akarod, akkor készülj fel, hogy miután 5 ezerért bevizsgálták, és mondjuk az egészet kell cserélni, akkor mondhat!-nak egy jó 25 ezer körüli árat. csak magában érintőpanelt azért nem vennék, mert én már megvettem, aztán kiderült, hogy a kijelző is rossz, és itt árultam hónapokig.
Ámítógép
-
[Prolixus]
addikt
válasz draco31 #1675 üzenetére
Ha vodafone-on keresztül rendezi a kijelzőcserét és ő fizeti, akkor szerintem az "egyéb" dolgokra ugyanúgy megmarad a garanciáztatás lehetősége. Itt inkább arról van szó, hogy törött kijelzőt nem cserélnek garanciális ügyintézés keretei között, nem arról, hogy kompletten ugrott a garancia. Persze lehet rosszul tudom, nem néztem utána.
-
wyzard
tag
Nem a kijelző cseréjére értettem, hogy a garancia keretein belül megoldható. Azt természetesen én fizetem ilyenkor. A készülék többi részére viszont szerintem is él még a garancia, az LG telefonomnál legalább is így volt. Összezúztam a kijelzőt, azt pénzért cserélték, utána viszont más alkatrész cseréje még simán belefért a garanciális cserébe.
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok, szeretnék egy kis tanácsot kérni. Céges telefonnak kaptam egy ilyen csodát amivel am semmi problémám nincs egy dolgot leszámítva. Be akarom állítani a céges e-mailt rá. IMAP, leveleket meg is kapom viszont küldeni nem tudok, folyamatosan sikertelen és csak áll a levél a Kimenő mappában. Saját telefonomon ugyna ezekkel a beállításokkal tökéletesen működik. :S Valami tipp?
God must love stupid people, he made so many of them.
-
DANDE22
tag
Sziasztok! Most lettem egy ilyen teló tulaja, egy érdekes kérdésem van. A beállításoknál a hívásokkal kapcsolatos beállításokat egyszerűen nem találom. biztos én vagyok a láma, de nem tudom hova rejthették... köszi a választ.
-
[Prolixus]
addikt
válasz DANDE22 #1680 üzenetére
Rossz helyen keresed. A hívásbeállítások a hívásos alkalmazáson belül vannak (nemtom magyar rendszeren hogy hívják, angolban ez a Phone app, a kis telefonkagyló az ikonja). Konkrétan jobb felső sarok, három kis pötty.
-
DANDE22
tag
válasz [Prolixus] #1681 üzenetére
Köszönöm, a szokás hatalma
-
droti25
őstag
Sziasztok
Az értesítési ledet hogy tudom működésre bírni? Ha töltőn a teló akkor szép lila a led, de viber, sms üzenetnél nem ég
Mi állítsak be? -
[Prolixus]
addikt
válasz droti25 #1683 üzenetére
A led sosem volt lila. Biztos, hogy ilyen telefonod van?
Egyébként az alap üzenetes appnál alapból be van állítva a ledes értesítő. A többi alkalmazásban szerintem meg külön kell, abból kiindulva, hogy pl. hangouts-nál is így volt.
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne a telefonnal kapcsolatban:
-a plusz telepített programokat le lehet törölni?
-törlés után mennyi hely szabadul fel?
-gyári kamera appal lehet külső sd-re menteni a képeket?
-valamilyen custom rom van a készülékhez?#KeepFightingMichael
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
válasz [Prolixus] #1688 üzenetére
Ha letiltom az újságost, filmeket, stb, 2-3 nap múlva mindig visszamásznak.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
[Prolixus]
addikt
válasz draco31 #1689 üzenetére
Valami nem kóser akkor nálad. Nálam nem másznak ki a sírból, ott rohadnak ahová valók, az enyészetben. Lehet nálam az segít, hogy tiltásnál elmondtam az Alien-3-as temetési szöveget:
"Miért? Miért az
ártatlanokaz egyszeri júzerek bűnhődnek? Mi végre az áldozat? Mi végre a fájdalom? Nincs ígéret...és nincs bizonyosság. Csak annyi, hogy egyes választottak elnyerik az üdvösséget. Egyermekapplikáció már sosem ismeri meg a hátrahagyottak fájdalmát és szenvedését. Testüket ujjongó szívvel adjuk át...a megsemmisülésnek."[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz [Prolixus] #1690 üzenetére
Rányomok a letiltás gombra. Megteszi, most is megcsináltam. Legkésőbb hétfőre vissza fognak mászni újra.
-
Kampó
senior tag
tud valaki olyan szerviz kódról mint anno a smart minenél , amit beütve kicsit feljebb tornázhatjuk a hangszóró hangerejét. ( Nem szol rosszul de nekem kicsit halk.hátlapi hangszóróra értem)
AMD volt AMD van AMD lesz
-
_NCT
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen edzett üveget a telefonra. Ahogy nyomkodtam ki a buborékot a legszéléről, az üveg elrepedt egy picit. Ez lehetséges? Ezek szerint mégsem edzett üveg, ha simán nyomástól berepedt?
-
MrCsiT
addikt
-
Romeoo
újonc
Sziasztok!
Tud valaki segíteni?Letöröltem az órát "Aszat"ról és nem tudom honnan tudom vissza rakni.
Ilyenformán ébresztőt sem tudok beállítani.A jobb felső sarokban fent van csak középről töröltem ki.
Előre is thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest