Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hestegjolo
csendes tag
-
[Prolixus]
addikt
válasz fabicska #1515 üzenetére
Ugyanúgy néz ki, mint ez a tempered glass. És miért lenne kamu? Amire kitalálták, arra nagyon is jó: Kis erővel létrehozható karcok ellen véd, ha kulccsomót tartod a telefonos zsebedben nem lesz tiszta karc a kijelző, vagy ha relatíve sík felületű asztalon végigcsúsztatod kijfelzővel lefelé szintén nem lesz karcos a kijelző. A fóliát ilyenekre találták ki, nem pedig arra, hogy az ellen védje a telefont, ha papírt vágsz rajta éles és hegyes késsel, cigit nyomsz el rajta, és egyéb extrém dolgok, amit az általad linkelt videóban mutogatnak. Nyilván az ellen sem véd, hogy betörjöna kijelző, ha leejted. Cserébe nem 2500 ft egy darab (szállítást is beleszámoltam) mint ebből az "üveg" cuccból, hanem 800-ból kijön 2 normális minőségű fólia (posta szintén kalkulálva). Ezután mindneki döntse el, kinek mennyire éri meg a jóval drágább, cserébe jóval szívósabb védelem.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
draco31
veterán
válasz fabicska #1757 üzenetére
Igen, ha elolvasod leírtam, hogy gyári adapterrel töltöm a 2a-es kábellel. Szóval 1A jön át csak rajta, ahogyan a gyárban akarták. ( Az már más kérdés, hogy a gyári kábel kb. 750mA kóvályog csak át. ) De ez pont tök mindegy, mivel a telefonban van a töltő elektronika, és nem az adapterekben, és az szabja meg mennyivel töltsön. Próbáltam én már PC tápról is, ami 5V-on 25A-ert képes beletolni, akkor sem lett semmi baja, mert nem kell neki annyi, ha jól emlékszem 2.5A volt a plafon amit felvett.
A fast charging pedig 9v-al operál, olyat nem engedek neki, mert nem tudja a telefon, csak a felsőbb kategóriás Snapdragon procik.
Ja és nálam első perctől nem bír ki egy napot az akksi, ha használom is mindenre. Munka közben pl. reggel 6-tól 10-ig lemegy 40% ra is, ha nagyon belendülök a netes játékba.
Egyébként már 9 hónapja van meg nekem.
Benne vagyok elég rendesen az elektronikában, szóval ilyenek miatt biztos nem írok be, max amiatt, hogy kicseréltem az akkut benne. De ha nem zaklatom annyit egy nap, akkor este vígan 70% még az akku. Persze aki nem ért hozzá, az lehet úgy tenne, mint ahogyan írtad.
Adott a MiBand-em, ami töltéskor kb 25mA vesz csak fel, mert olyan pici az akkuja. Hiába dugom 1A-es fejbe, akkor sem tölt gyorsabban, mint a PC-ről, ami csak 500mA--ert ad. Minden cuccban benne az elektronika, és az eldönti mennyi áram kell épp az akku töltéséhez.
A gyárban meg azért adják a kisebb teljesítményű cuccokat hozzá, mert az az olcsóbb....ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest