Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz cellpeti #4997 üzenetére
Az a kérdés mihez viszonyítják. Nincs összehasonlítási alapom androidos-érintős telókban, de nyilván a 2-3x ennyibe kerülő modellek gyorsabbak, viszont ki akar annyit költeni rá. A modolt romokkal elég gyors a teló, de én elejében gyári rendszerrel használtam és ott se tartottam lassúnak. A bill elfordulására a mostani rendszerrel is várni kell 1-2 mp-et, de szerintem ez nem vészes.
[ Szerkesztve ]
.
-
Steve1207
veterán
válasz cellpeti #5005 üzenetére
A 2 év hűségidő az előfizetői csomagra szól, hogy nem bontod fel 2 éven keresztül és fizeted a havit. Akkor már inkább nézz utána az LG GT540-nek, mivel előfizus árban az is hasonló kategória.
Én a V845-öt kártyásan vettem 25-ért, 2 hetesen, szóval annyit biztos nem fizetnék az előfizetés miatt..
-
Steve1207
veterán
válasz cellpeti #5018 üzenetére
Akkor a kártyás Vitamax árakat nézd, ez a teló pl 30.900 kártyásan, de ha pl netről rendeled a vodánál akkor 2e bónusz van a kártyádra, lebeszélhetőség ha minden igaz. Én nem foglalkoztam vele, de többen írták. Szóval 29-ből meglenne a teló, a kártyáról azt a 2e-et meg el lehet használni. És itt a lényeg, hogy új teló, használt piacon olyan 22-24-ért találsz ilyen telcsit, akinek nem jött be vagy nagyobb kategóriára vált, garival természetesen.
Lasy kollégát pedig kérdezném: találtam egy forrást
Ez a LauncherPro-t módosítja, legalábbis különbőző widget felületeit (Facebbok, Friends stb)
Felraktam, csak ugye ez a sima Pro, nem a plus és nem tudom használni míg nem aktiválom Van valami módja, hogy a módosításokat átrakjam a LauncherProPlus apk-jába?[ Szerkesztve ]
.
-
Steve1207
veterán
válasz cellpeti #7236 üzenetére
Én kezdő androidosként ajánlom, kipróbálni bőven elég ez a készülék. Valamint ha jól megy max a kijelzőméret fogja lassan vissza a többi készülékhez képest, mivel elég sok támogatást próbálnak a custom rom-okba integrálni, zsúfolni.
Kérdésekre részemről:
- TaskKiller alkalmazások jó ha vannak, de egyébként bizonyos idő elteltével bezáródnak automat. Van amikor enélkül szívja az akksit, de általában nem kellene neki. Symbian után nekem fura volt, de hozzászokható.
- Ha nem használom nálam 5 nap a rekord, de akkor kb időt néztem rajta, meg pár sms. Átlag használattal 2 napot, ha nagyon használod 1 napot bír. Ez általában jellemző a többi androidos készülékre is.
- Eléggé lassú a VodaRom és fele annyit nem nyújt mint a custom romok
- Én eddig mindig találtam jelet. Többen írták régebben, hogy ahol más telók érzékeltek kb 3 jelet, ez vett 8-at.
- Van rá special IGO, ami jól jelenik meg, egy-két elcsúszás van max megjelenésben. Sebességre én lassúnak ítélem, de teszi a dolgát. Remélhetőleg, ha működni fog az opengl támogatása a telónak (ha lehetséges, de elméletileg igen) akkor gondolom gyorsabb lesz a 3d épületeknél pl, mert számomra 2d-ben is lassúnak mondható procituninggal. Lehet csak nekem nagyok az elvárásaimA kamerát megemlíteném, hogy ne várj tőle sokat. 6120c-m jobb képeket csinált ami 2mpxeles. Árban megéri, egyrészt tesztelni, ha nem jönne be az android és a touchscreen ne bukj rajta sokat. Esetleg alternatívának én LG GT540-et ajánlanék, vodánál 15e-el drágább. Nagyobb kijelző, jobb kamera, jobb akksi. Ennyivel tud többet, talán opengl ebbe már alapból van vagy csak modolt rommal ezt nem tudom. Most jön rá az android 2.1
Ennek ellenére nem bánom, hogy emellett döntöttem..
-
válasz cellpeti #7470 üzenetére
Grat a telóhoz! Jó kis gép.
Torrent van, asszem valami abt torrent a neve. Régen találtam, de telón én nem torrentezek...
Msn kliens van egy csomó, talán a Nimbuzz a legjobb.
Más: Honlappal mi a helyzet? Lesz? Nem lesz? Ez a fórumos megoldás nekem nagyon nem tetszik. (Ez szigorúan magánvélemény, persze ez is jobb, mint a semmi...)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest