Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Volt ez, utána Orange San Francisco (ZTE Blade), LG Optimus 3D (az ellenségemnek se kívánom...), LG Optimus 7, és most Sony Ericsson Xperia Ray. Tablet vonalon többet elhasználtam....Az biztos, hogy LG telefont soha többé nem veszek, a Ray árához képest jó (és gyönyörű), de az abszolút bajnok természetesen a Blade. Soha nem volt még olyan telóm, ami annyira jó, nagyon a szívemhez nőtt.
barca0519951: Nem pont Oroszországban... Kazahsztánban dolgoztam pár évig, főleg Tengizben és Atyrauban. Ott télen nem ritka a -35, -40 celsius fok.
-
Jakuu
őstag
Na mindegy latom senki nem tudott ajanlani, igy aztan sajat magam alltam neki felkutatni szoftvert.
Talaltam is egyet, amit ket napja hasznalok es teljesen turhetonek tunik es ez mar nem szivja le az aksit mint a masik. Igy ujra kb 10-13%-ot fogyaszt csak naponta a keszulek, nem ugy mint a masik szoftverrel, ami valami miatt szinte 1 nap alatt lemeritette a keszulekemet..
Full charge , low battery riasztast is tud, valamint olyan extra funkciokat, hogy milyen idointervallumban kapcsolja be a silence modot, hogy ne riasszon fel minket alvas kozben.Ideirom a linkjet, ha esetleg valaki hasonlot keresne.
Battery Notification PRO -
-
elfelejtette
veterán
Nálam Launcher pro volt először, elég gyors is volt, utána jött a Go, de az a sok kiegészítő miatt utólag már elég nagyra hízott, és fogta is a rendszert. Utána próbáltam néhányat, amik nem fogtak meg (Regina3D, Launcher7, ssLauncher), végül a Nemus elég gyors volt. Ezeket még 2.1-es rendszeren próbáltam, tehát eléggé számottevő volt a különbség. Ezután átálltam 2.3-ra, és jött a Holo, ami egészen eddig jól ment, csak most MIUI rendszert raktam fel, és azon a miui launcher jól müxik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest