Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Nem annak szántam, csak éppen miért kellene valamiről írni bármit, ha valaki felmegy az MS oldalára, és az alapján megcsinálja, ebben a cikkben pont az volt a jó, hogy a VMware hivatalosan nem tudja ezt, az az a VMware azt mondja, hogy nem feltétlenül támogatott, a Microsoft meg támogatja.
A Tény meg tény marad. A Hyper-V minden szempontból elég erősen el van maradva a VMware-től, ráadásul láthatóan nem azért tart ott a Hyper-V ahol tart mert jó, hanem azért mert van mögötte egy jókora marketing, az az egy hegy pénzt ölnek bele, hogy azt higyjük, hogy jó, de nem az...
Nem anyázás volt, hanem tények nagy különbség, de még csak fikázás sem, mert nem azt mondtam hogy "szar" hanem azt, hogy messze van attól amit ígér, ami megint csak tény....
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iOS alkalmazások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest