- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabi83
senior tag
Az a baj hogy nem először írsz ilyen baromságokat és ezt nem csak én tettem már szóvá.
Ahogy már többször is leírtam neked nem kínát mentegetem de az USA féle rejtett diktatúra ami kb semmibe veszi a jogokat amikor épp kedve vagy érdeke tartja és az akaratát rákényszeríti bárkire semmivel sem jobb a szememben mint a kínai kommunizmus.
Kéretlen pártanyagokat eddig még nem kaptam kínából viszont az amerikai nagycégek álltal ha valaki fizet érte még azt is elküldik hogy mikor fingottam, és milyen székletfogóra kerestem rá a neten...
Na akkor most kitől is kell védeni az adataimat????Egy barátom legénybúcsújára vettünk guminőt kb 3 hónapja és azóta 0 reklámból 7 valami kivaszott szexeszköz. Baromi boldog vagyok főleg hogy a lányom is használhatja az eszközeimet ( mielőtt perverz gondolataid ébrednek a tabletre, telefonra, számítógépre gondolok )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Őskoczka
- Goddess of Victory:Nikke
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest