Hirdetés
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
Most ennek a videonak mi volt a lényege? Kb. semmit nem értek belőle. Lehet azért, mert nincs most hangom?
-
BloodRay
veterán
Kíváncsi leszek rá végleges állapotban a gyakorlatban.
-
David75
őstag
Lehet buta vagyok de pontosan nem tudom mi az a silverlight pedig jó lenne tudni.Ami viszont biztos a windows 7 tényleg jó lesz.Legalábbis az alapján hogy én már január óta windows 7 bétát használok első számú oprendszerként és ez az első "szerethető" windows amit használok.Szerintem gyorsabb mint az xp,szebb mint a vista és eddig nekem mindent felismert és mindent támogatott amit felpróbáltam rá tenni.
-
Dr. Akula
félisten
Hát elég lassúnak néz ki. TouchFLO meg sehol?

-
Uchimata
tag
Ez lesz az, amire már nagyon várok. Hajrá MS! Végre igazán tetszik, amit művel a Silverlight-tal kapcsolatos fejlesztéseiben. W7, WM7 Silverlight integráció, VS2010.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- ASUS routerek
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motoros topic
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi