- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Victoryus: Már a Josef Seibel se a régi
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Egyszerű boot
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
voyager4.4 #9 üzenetére
Hogy sikerült? Win8 és win10 alatt próbáltam, de egyikkel se megy, nem látnak 2. kijelzőt. Win8 mint eszköz látja a tv-t, de kijelzőként nem.
-
Castell
aktív tag
válasz
voyager4.4 #5 üzenetére
Felajánlottak cserét, de előbb leteszteltem és ugyanezek voltak a hibák, egyedül csak a bugos szoftvert nem tudtam olyan gyorsan reprodukálni, de a többi "hiba" ugyanúgy megmaradt:
- A pocsék képjavító áramkör (gyatra képminőség)
- Alulméretezett doboz hangszórókTehát hiába a 4K marketing blöff, mikor a képminőség pocsék. A smart egy zárt rendszer, ennek ellenére pl. a YouTube dicséretesen működött. Ami viszont fájó pont, hogy sikerült elbaltázni a csatlakozókat is, mert csak koaxális hangkimenetet kapott a toslink helyett.
Már az ára miatt is gyanús, hiszen ez a modell 120 ezerről indult, most meg 86 ezer Ft.
Persze ez csak az én véleményem, valakinek bejön, de pl. egy Samu UE40M5002 simán lekörözi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo BeüzemelésElső lépésben fel kell csavarozni a lábait, majd csatlakoztatni a tápkábelt, tv kábelt, távirányítóba elemet...
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- Napelem
- Yettel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 34UC79G-B 34" 21:9 UltraGear Full HD IPS Curved Gaming Monitor
- Dell Vostro 15 3590 laptop, notebook i3 10gen CPU, 8GB RAM, 250GB SSD, 15,6" repedt kijelző, W11, HU
- MacBook Air 13" 2015 1.6GHz i5 8gb Ram 256Gb 50ciklus
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest