- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
voyager4.4 #9 üzenetére
Hogy sikerült? Win8 és win10 alatt próbáltam, de egyikkel se megy, nem látnak 2. kijelzőt. Win8 mint eszköz látja a tv-t, de kijelzőként nem.
-
Castell
aktív tag
válasz
voyager4.4 #5 üzenetére
Felajánlottak cserét, de előbb leteszteltem és ugyanezek voltak a hibák, egyedül csak a bugos szoftvert nem tudtam olyan gyorsan reprodukálni, de a többi "hiba" ugyanúgy megmaradt:
- A pocsék képjavító áramkör (gyatra képminőség)
- Alulméretezett doboz hangszórókTehát hiába a 4K marketing blöff, mikor a képminőség pocsék. A smart egy zárt rendszer, ennek ellenére pl. a YouTube dicséretesen működött. Ami viszont fájó pont, hogy sikerült elbaltázni a csatlakozókat is, mert csak koaxális hangkimenetet kapott a toslink helyett.
Már az ára miatt is gyanús, hiszen ez a modell 120 ezerről indult, most meg 86 ezer Ft.
Persze ez csak az én véleményem, valakinek bejön, de pl. egy Samu UE40M5002 simán lekörözi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gombászkönyvek egyben
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged