- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én feladtam a dlna-t, mert a feliratokat hol játszotta, hol nem, át kellett őket nevezni mindig a film nevére, és ráadásként feliratos filmben nem bír tekerni. Csak srt-t játszott le, sub-ot nem. Egyszerűbb pendrivre- másolni, megszünteti az idegeskedést. Biztos van erre is valami megoldás, de nincs se türelmem, se időm nagyon kísérletezni.
B verzió, átküldeni a filmet vezeték nélküli kijelzőként mondjuk vlc.vel, de ez se mindig sikerül. Bezzeg ha youtube-ot küldök akkor ok. Nem megy normális vezeték nélküli monitorként.Néztünk rajta 4k filmet, youtube-ról, pendrive-ról gond nélkül vitte. Pontos kódolását nem tudom megmondani, Trónok harca, StarWars, ReadyPlayer...
Általában csak 720p meg fhd anyagokat töltök le, Walking dead-nek mindegy. Fhd is majdnem olyan jól néz ki rajta, ha normálisan van tömörítve.Lan portja szerintem csak 100mbites, ez a gyenge kis androidos hardver nem is nagyon tudná kiszolgálni a gigabitet. Speedtest.net 30-40mbit körüli értéket mért a tv-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo BeüzemelésElső lépésben fel kell csavarozni a lábait, majd csatlakoztatni a tápkábelt, tv kábelt, távirányítóba elemet...
- Spórolós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest