Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolaash
senior tag
Nekem egy ilyen (csak barna) lakik a gépem mellett. Teljesen meg vagyok vele elégedve. A feleségemtől kaptam kb 2 éve karácsonyra. Nagyon paráztam hogy mi fog kiszűrődni a dobozokból ( a szívem nem ért hozzá, és hallása sincs a dolgokhoz; hangszóró - hangszóró) de igazán kellemesen csalódtam.

Nem Mode Con, hanem Mode Com. -
ádyz
addikt
Nem zsinor, hanem vezetek.

Ennyi penzert jo vetel volt, plane ha vallahato a hangzasa.
-
Először azt hittem, hogy Microlab termék, annyira hasonlít. Microlab FC330
SOLO-6C-t keresek viszonylag régóta, de idehaza senki nem forgalmazza. Viszont így is 26k, importálva meg még több... Annyit már nem szívesen adok érte úgy, hogy még csak nem is hallottam élőben szólni.
-
Am grat hozzá, nekem kicsit nagyobb cuccom van, de végülis hallottam már megfelelően szólni kisméretű, és olcsó szetteket is.
A lényeg (legalábbis nekem), h "dörögjenek" a fegyverek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jogos, vezeték nem zsinor! Javítottam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)