- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Csak a 3.0 nem pörög csak 1300-t 60-nál pláne ha van 6 fokozat. Csendesebb, kímélőbb. USAban is csak ott hallani a gumizajon kívül mást ahol idióta motorosok és rájszerek vannak. ( na jó néha egy -egy nagyon lepukkantnak v tuningnak van hangja)
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Nálad , vagy nálam lehet. Ne feledd el az egységsugarú júzert aki nem hűti vissza a turbót, meg hidegen is kitolja a szemét.
Értem amit mondasz , de szerintem ezzel csak lovat adsz a magyar "mindenhezISértek" mentalitáshoz és sokan azt fogják gondolni h majdéntom nem a gépNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Azért az a tartalék a legtöbb esetben nem azért van benne hogy megírják és utána azzal menjen el mittomén 200k+ -t, hanem azért hogy minden körülmények között az optimálishoz legközelebbi teljesítményt adja le tengerszinten is meg az Alpok tetején is.
-
Neeeem, ne érts félre a bmw sokkal sportosabb. Az audi más, a quattro-val. Meg a maga technokrata stílusával - én amúgy sem vagyok egy száguldozós típus akármilyen motor is van a kezem alatt. Barátomnak van M3. Megengedte h vezessem, de kb 600m után közölte h ez így nem lesz jó majd ő, mert nem mentem csak 80-nal ötödikben
-
-
-
-
Hát akkor elmondom h volt allroadom is a 3.0 motorral, és ott sem érződött a nagy gyorsulás, pedig annak az alaki tényezője is 0,27 körül volt. A q7ben nem a sebesség ami adrenalint pumpál hanem az hogy úgy érzed leesel az útról a mozgástól.
-
Nem ilyen egyszerű. Amikor azt mondom én a szerelőmnek h legyen jól megcsinálva, akkor is felhív h milyen árban legyen az alapanyag csak onnantól már többet foglalkozik vele. És inkább legyen 16000-rel több a munkadíj de legyen odafigyeléssel megcsinálva.
-
-
-
-
Jobb esetben egy 20 éves autón az önhordó rész van elfáradva minden mást előírásszerűen kicseréltek rajta. Nekem pl Maxon jól láthatóan 1 évnél nem öregebb az összes légrugó. Igaz így is el van bszva , de akkor is kicserélték.
-
-
-
-
Szerinted az akksihoz kellő földfémeket hogyan bányásszák? Szerinted az áram előállításához még most mennyi égető erőművet vesznek igénybe? Szerinted a nagy akksik környezetbarát megsemmisítéséhez milyen infrastruktúra van most?
A szennyezés helye meg marhára mind1: ami itt árt, az 100-1000 km-rel távolabb is árt, és visszakapjuk mint pl a vízbe bekerült műanyagrészecskéket.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Jelentem az én 12 éves "füstokádó" sárkányom kipufogóján nulla korom van...
A kis turbós motorokról meg majd 12 év, és ugyanennyi használat után értekezzünk. Amúgy minden rendben a logannal, azt nézegetek apámnak melós autónak, csak az 1.5 dci-t.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest