- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
balazs98 #721 üzenetére
A telefon bontja a kapcsolatot, nem a router. A beállításokban - ahol az előbb nézted/speciális - váltogasd , majd vissza hogy soha.
Nekem is volt hasonló, nem gyári romnál. Egyszer elállítottam, és utánna már nem ette meg ezt a beállítást. Független a beállítástól, bontotta x perc után a wifit.
Előnye ennek : jó akksi idő
Hátránya, nem érnek el viberen, nem frissülnek a netes cuccok. -
deminos
aktív tag
válasz
balazs98 #714 üzenetére
Én a router beállításaiban néznék szét elsősorban, valószínűleg pont olyan porton kommunikál ez a telefon, ami blokkolva van. Próbáld ki, hogy minden portot megnyitsz. Ha így működik már csak meg kell tudni melyik az a port, amit használ a viber. Ha nem, akkor még a tűfal kikapcsolásával is lehet próbálkozni.
Más: Ismerősnek pl. fix IP-re volt állítva a telefonja (Samsung Galaxy Mini azt hiszem) és ezért semmilyen üzenetet nem tudott fogadni Viberben, csak telefonálni tudott. Miután visszaállítottam neki, hogy a router-től kapjon IP-t egyből működött neki minden.
-
havri1
félisten
válasz
balazs98 #712 üzenetére
Szia!
Az biztos, hogy a routernek semmi köze ehhez.
Mert a routered nem tudja, hogy Te pont a telefonban a viberbe lépsz be vagy sem..
Én azoknál a telefonoknál tapasztalom ezt (Android), amelyeknél kevés a memória, és a viber nem fut a háttérben.
Régebben jól működött?
Mobilneten milyen?havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest