Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lela
aktív tag
Üdv!
Helyzet a következő:
S7 edge lnem jelzi a viber hívást csak miután a hívó letette, de akkor már értelemszerűen csak egy nem fogadottat.
Ha be vagyok lépve a viber apk ba és chatelünk van hogy fél perc múlva jön meg az üzenet, vagy még később. Amit én küldök az ios en azonnal.
Tehát durva lag van benne...
Ez miért van?? Régebben LG G4 en meg sgs 3-an nem csinált ilyet. -
nyikszi
őstag
Sziasztok! Meg lehet oldani, hogy ha viberen hívnak, akkor automatikusan vegye fel? Vagy valahol beállítani, hogy ha a hívást fogadni akarom a bluetoothos autorádión akkor érzékelje is? Autóval megyek, telefon zsebemben, hívnak viberen, nyomom a felvevő gombot az autórádión, de nem veszi fel. Ki kell halásznom a zsebemből és csak úgy tudom felvenni.
Esetleg eroboton vagy taskeren valahogy megoldani?
-
Egy új tapasztalat ios alatt.
2 eszköz: ipad,iphone. Ha az iphone-on letitikosítottam egy csevegést az ipad-on csak az álatalam küldöttet látta az illető, amit ő küldött nekem én nem. Ahogy feloldottam a titkosítást,rögtön jó lett ipadon is. -
válasz
karl_fischer #4343 üzenetére
engem is érdekelne és hogy mivel használod és milyen oprendszer verzióval. köszi.
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
tordaitibi #4341 üzenetére
Szia. Leírnád a verziószámot?
-
Bferibörs
addikt
válasz
tordaitibi #4341 üzenetére
szupiii
-
válasz
KamuMazsola #4339 üzenetére
Probléma megoldva.
Nem ment ma sem, nem jött az sms, legyalultam a vibert, és a valami old apk oldalról leszedtem egy régebbi verziót.
Telepítést is számolva 1 perc múlva működött a viber, a telefonszámom megadása után azonnal felhívott egy +44 kezdetű számról valaki, vagy valami. Nem vettem fel, befejezte a csörgést és 10 másodperc múlva ment a viber. Aktiváló sms és kód nélkül.
Érti ezt a fene, vagy a fene se...Valami régi verzió,minden sallangtól reklámtól matricavásárlási erőszaktól mentes, a chat és a beszéd tökéletes, úgyhogy a frissítése kilőve,marad ez a verzió amíg működik.
Skypéből is egy nemtomhányéves verzsön van, teljesen jó.
Minek kell 2-3 havonta frissíteni, a felületet teljesen átszabni, teljesen elba..ni egy appot, nem értem.
Szerk, deparaszt vagyok,
köszönöm a segítségeket. -
Bferibörs
addikt
válasz
KamuMazsola #4339 üzenetére
deaktiválás nélkül tudom aktiválni egy fr- után, nem szokott gondot okozni- egyszer fordult elő, hogy elsőre nem sikerült.
Tökéletesen leírtad a folyamatot
-
KamuMazsola
őstag
válasz
tordaitibi #4337 üzenetére
Kb az a baj, hogy mielőtt újratetted a telód (tabod) nem deaktiváltad a vibert. Most tényleg várj 24 órát, utána telepítsd, aktiváld. Az aktiválás folyamán egy külföldi szám fog hívni gsm-en (nem viberen), nem kell felvenned, utána másodperceken belül beíródik a kód a megfelelő mezőbe, utána csak jóvá kell hagynod.
-
Bferibörs
addikt
válasz
tordaitibi #4337 üzenetére
oké, tiszta és világos,
akkor a vibernél van a gebasz, nem tudsz mást csinálni mint törölni app+könyvtár, várni 24 órát és újra telepíteni, aktiválni- ha így sem megy kérhetsz visszahívást ahol bediktálják a kódot ( megjegyzem így sem biztos,hogy működni fog, nem úszod meg a 24 órás várakozást valszeg) , magyarul nem beszél a visszahívás ,egyéb nyelvet ki tudsz választani.
Szóval 24 óra várakozás, hidd el hiába próbálkozol nem fog aktiválódni amíg le nem telik a 24 óra és nem törlöd a telódról teljesen a vibert - ez viber hiba, sajna jártam már így én is. -
válasz
Bferibörs #4336 üzenetére
Ez a tablet az elsődleges, ez egy dualsimes nagy telefon.
Erre kb. 1 éve tettem a Vibert, ez a telefonom is, ebben van az a sim, aminek a telefonszámát megadom.
És kb. 4 hónapja tettem asztali Vibert a munkahelyi pc-re, és az otthonira is. Ezek jelen pillanatban is múködnek.
Tegnap a telefont visszaállítottam gyári állapotába, factory reset. És azóta ERRE a az elsődleges telefonszámos sim kártyás telefonra nem tudok Vibert tenni. Mert nem jön meg az sms, amibe elküldi az aktiváló kódot.
A telefonszám az 15 éve az enyém, ugyanaz, tehát nem lehet hogy másitelefonra küldené ki az sms-t.
Erre a kütyüre várnám az sms-t, amit itt a kezemben tartok, és ezt a telefonszámot adom meg. -
Bferibörs
addikt
válasz
tordaitibi #4335 üzenetére
Na várjunk csak,
melyik kütyüdön van az elsődleges viber ? azt is törölted? újra raktad a cuccot ?
arra a kütyüdre küldi az sms-t amelyiknek a számát megadtad a vibernél
ha már 1x megpróbáltad aktiválni a vibert és nem aktiválódott akkor törölni kell az appot is és a könyvtárat is és várni kell 24 órát, minden kütyüdön ez lesz amivel próbálkoztál már ( mivel próbálkoztál az aktiválással és nem sikerült, így töröld persze )
-
válasz
Bferibörs #4334 üzenetére
Teljesen szűz a viber, töröljem?
A tabletem a telefonom is, úgyhogy ez az elsődleges, ezen meg addig bajosan hívnak, amíg el nem indul, de a telefonszám kérésnél ugye elakad.Milyen viber fiokba kuldi,'nem ide a telefonomra smsbe?
Es'itt varakozik orakat, sms nem jon. Mit benazok el, mar egyszer siman megcsinaltam, es a melohelyi es az otthoni pc-n is siman megy.
-
Bferibörs
addikt
válasz
tordaitibi #4333 üzenetére
Töröld a viber appot meg a könyvtárát is,várj 24 órát és próbáld újra.A telefonszámot helyesen add meg.Elsődleges viberen valszeg hívni fognak,nem kell felvenni,kicsit később kellene az sms- nek megérkezni. ( Ha nem vársz 24 órát nem fog sms-t küldeni)
-
Sziasztok,
tegnap gyárira visszaállítottam a tabletemet.
Viber app feltesz, telefonszámom megadom, és az igazoló sms, amiben a kód van, nem jön meg.
Próbáltam vagy 10x, tabletet újraindítva is, semmi.
Van wifi, mobilnet, telefonálni tudok, és próbaképp küldettem magamnak ismerősökkel vagy 10 sms-t, 5 mms-t, mind megjön. Tehát minden jó csak a Viber kód nem érkezik meg.
Ötlet? -
Ferike81
senior tag
válasz
Remekelek28 #4331 üzenetére
Azért ne vedd a szívedre! Ha már reggel ilyen morci vagy mi lesz veled estére? Egyébként nem lehet csak üzenetet letiltani, a hívásokat is tiltja a blokkolás.
-
Ferike81
senior tag
válasz
Remekelek28 #4329 üzenetére
Ez az opció minden felhasználóra igaz.
-
Ferike81
senior tag
válasz
Remekelek28 #4327 üzenetére
A küldést mindenképp. Parancsolj az ujjaidra, hogy ne pötyögjön be szavakat, és a végén ne nyomjon rá az elküldésre! Ha nem fogad szót, akkor csapj rá kiskalapáccsal!
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Azt le lehet tiltani valahogy üzenetet ne kaphassak,illetve ne is küldhessek senkinek?
Csak hivás. -
Bferibörs
addikt
válasz
Feri1977 #4324 üzenetére
figyu itt erre ha jól látom senki nem figyel, nem lesi a kijelzőt, hogy ki mikor aktív vagy nem aktív, aki meg nem akarja látni a képemet viberen az letilt,ennyi szerintem, ha ennyire gázos és fontos, hogy ki mikor lóg a hálón akkor inkább használjatok telefont, azon tuti elérhető mindenki ha telefon közelben van és fel is akrja venni
erre itt senki nem figyel szerintem, előfordul az is , hogy 1 óra múlva kapom meg az üzit amit írnak, erre nem lehet alapozni (viber) az esetek nagy százalékában jól működök, néha nem
, ha csak azt veszem figyelembe, hogy több kütyümön fut és sokszor több mint 1-1 perc után érkezik meg az üzi kütyünként akkor érthető mennyire pontos talán , 4 eszköz összesen 4 perc késés, érted ? -
Feri1977
senior tag
Valaki írjon könyörgöm végre kérem. Ha az illető ír nekem de elegünk van egymásból most mindegy miért, és mondja letörli vibert most, akkor látom e utána az állapotát, hogy elérhető 1-2-3-4 stb. perce? Vagy teljesen megszünik azonnal az állapota a neve alatt!
-
Gsx-rr
veterán
Közben olvasom az ios alkalmazások topicban pont te írtál erről a dologról!
-
Feri1977
senior tag
válasz
bigdady #4318 üzenetére
Ő olyan mint én. Csak akkor kapcsoljuk be a 3g-t ha kell, 1 órára utcán, vagy ha dolgozunk stb. Wifi meg itthon, de az sem mindíg, nem vagyunk mindíg online. Lényeg, amúgy is hülye a viber, mert miután a másik nem elérhető, azaz lejött a netről, még 12 percig azt írja elérhető, és te meg írsz neki, közben nem kapja meg, csak este mikor újra elérhető, de akkor már nem aktuális. Ezt a hibát nem képesek mai napig kijavítani, pedig már többször jeleztem nekik angolul. Amit meg írsz, lehet szakadozik és neten van és azért van meghülyülve és így jelzi, hogy összevissza ír és kezdi újra a számolást, de mondjuk egyszer sem írta,hogy elérhető, csak számol 1-2-4-5-10-ig, aztán újra és újra ez ment egész este, na mind1.
-
Feri1977
senior tag
Hát ez hülye.. Elszámol 5-ig, néha 10-ig, aztán elölről kezdi a számolást.. Ez megy 3 órája.. Azt meg nem tudni persze az illető mikor volt elérhető utoljára. Ez mi
-
Feri1977
senior tag
Pedig ezek fontos infok, és másnak is szüksége lehet rá, ezek rövidebben:
1. Ha a másik törölt a viberről engem, akkor látom e onnan az állapotát, hogy mikor volt utoljára elérhető, vagy sem, mert ha törölt, akkor gondolom nincs semmi állapotjelzés idő onnantól a neve alatt.
2. Ha az illető épp nem elérhető, és te írtál neki, és mondjuk azt időközben törlőd mindkét félnél, akkor ha majd az illető újra online, látni fogja e ezeket, hogy megkapja e mondjuk kézbesítve a törlést, mert nem kéne, mert te a 2 online közötti időben törölted, amúgy meg azért kérdem, mert akkor megkérdezi a másik, mit töröltem és mért.
3. Meghülyül a viber néha. Az illető elérhető mondjuk 18:20-kor ezt írja sokáig, utána kis idő elteltével írja, amikor nem is volt elérhető a másik, hogy elérhető 1-2-3-4-5 perce, és újra kezdi, elérhető 1-2-3-4-5 perce, és ez így megy órákon át, hogy elérhető 1-2-3-4-5 perce, és előlről kezdi, ez mi?
-
Feri1977
senior tag
+még egy kérdés. ez is fontos tényleg. ha az illető nem elérhető, és én küldök neki üzenetet, de aztán törlöm ezt mindkét félnél, ugye nyílván a törlést látja a másik is, hogy töröltem valamit, de ha amíg ő nincs bekapcsolva szerintetek, és eközben törlöm, akkor amikor ismét online látja e azt, hogy én töröltem valamit elötte.
-
-
Feri1977
senior tag
Még egy kérdésem lenne. Segítsetek kérlek. Olyankor mivan, hogy veszem észre, ha törli a haverom a vibert a telefonjáról. Ugyanúgy fent az állapotjelzőnél megszűnik minden nekem, hogy utoljára elérhető? Vagy akkor is nem látok onnantól semmit ott fent. Mert ha letilt, akkor megszűnik ugye az állapot kiírás, na de ha letörli a programot magánál, akkor mi van, akkor is ugyanez van?
-
bendegruz
őstag
válasz
Ghostman78 #4304 üzenetére
a képeket is lebutitja..gondolom spórol a sávszélességgel
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Hogyne lenne!Ios en mar tudod kuldeni eredeti meretben is! De gondolom Androidon is!
Fenykepeknel biztos megmarad az eredeti meret3 .... send as file!
-
-
bigdady
nagyúr
válasz
Küldj neki dropbox linket
-
A viberen küldött videók felbontása 640 x 302-ra romlik a fogadott félnél, alap felvétel 1080p volt.
Ugyan ez van whats appon is.
Erre nincs valamiféle "orvosság" ?
roppant dühítő (finoman szólva)Régóta van ez ? Ma vettem észre, kb 5 év után
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest