Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Doggy dog #3071 üzenetére
Problem solved!
5.025 ös mentett apk-telepítettem volna és rémlett régebbről,hogy nem mindig jeleníti meg ilyenkor a kontaktokat.Csak g.play letöltéssel oldódott meg.Úgy néz ki,hogy már ez is arra megy,hogy mindig frissítsék az emberek,SAJNOS!
Nem mindig a frissebb a jobb/SZVSZ! -
Magnat
veterán
válasz
tagagaba53 #3070 üzenetére
Elhiszem, én is beírtam mert nem is figyeltem, h veszi-e, csak amikor visszadobta, h nem jó, akkor láttam, h 4 szám fér csak ki...utána próbáltam az első meg az utolsó 4-et, de nem segített... Persze meglehet, h szimplán elütöttem a 6 számot és amiatt nem ette meg. Sajnos már nem tudom tesztelni, mert ha megadom a számot, visszadob egy üres hibaüzenetet... Gondolom túl soxor próbálkoztam, úh majd holnap v utána nekifutnak megint
(Egyébként most, h a whatsapp-ba is bekerült a hanghívás, megpróbálom átszoktatni az ismerőseimet arra, azzal sokkal kevesebb gond van és az erőforrásokkal is sokkal jobban bánik. Igaz, h a második évtől fizetős de nem hinném, h évi 300ft bárkit földhöz vágna)
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok
Az asszony telójára (Ace2) cm 10.2-t raktam,névjegyeket vcf-ből importáltam.A probléma az,hogy a viberben nem adja be a névlistát.Teendő? -
Magnat
veterán
válasz
tagagaba53 #3068 üzenetére
Nem tudom beírni, mert csak 4 számjegyet enged... Próbáltam az első és az utolsó 4 számjegyet is, de érvénytelennek mondta.
-
Magnat
veterán
Nálam a legújabb jelenség ismerős tabletjével: nem akarta elküldeni az sms-t (wifin próbáltam), várakozás-adatok törlése-újra próbálkozás (többször ismételve) után egyszer jött egy hívás, fél csöngés után felvettem, már nem volt benne senki. Pár mp múlva jött egy sms, benne egy 6 jegyű Viber kóddal. Az alkalmazás meg 4 jegyű kódot vár.
-
havri1
félisten
-
gabesszg
aktív tag
Akkor nekem nem ez lesz. Ami vicces, hogy másik számnál is pontosan ugyanez van. Kapcsolat megszakadt ha felveszi a másik fél ha őt hívják akkor meg nem tudja felvenni. Ez akkor mi mástól lehet (mind a 2 t-mobile (10e alatti tarifák) az egyik telefon ace 3 másik note 3 szóval androidok, és mind a kettőnél legfrissebb viber)
-
havri1
félisten
válasz
gabesszg #3063 üzenetére
A korlátozás eddig nekem úgy jelent meg, hoyg működik, de nagyon akadozik a hang, tehát annyira be van lassítva a port, hogy nem megy át a normális hangminőség.
A képek meg egyéb tartalmak meg sose, csak pörög, pörög..szöveg ok.Illetve nem engedi aktiválni tiltott netről. Nem képes megtalálni az országot.
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Több dolgot olvastam, hogy t-mobile-nál korlátozzák a vibert(telefon hívás) de nem értem egyszerűen a dolgot. Eddig minden ok volt mostanában két telefonszámnál is az van ha hívok kicsöng amikor felveszik akkor leteszi, amikor hivnak felvenni meg nem lehet. Akkor ez korlátozás?(mobilneten még van bőven) illetve androidon ki lehet ezt kerülni? Köszi a segítséget előre is!
-
havri1
félisten
válasz
Feri1977 #3059 üzenetére
Vibert nem tudod teljesen kikapcsolni, csak ha fagyasztod, viszont akkor egyáltalán nem érnek el rajta keresztül.
Skype engedi a kilépést, én nem vettem észre, hogy idle fogyasztana, viszont ha online... Iszonyat durván meríti az akksit, és tűz forró a telefon tőle. Érdemesebb az xda-s módosított Skype verziót használni, kicsit jobban van optimalizálva, de még így is durva szerintem. -
Feri1977
senior tag
Lenne egy kérdésem, a skype, vagy a viber fogyaszt e többet szerintetek az aksi időből, azaz ha nem használod, és még ki is lépsz belőlük, akkor is szerintem merít, mert háttérben kitudja mik mennek..szóval skype, vagy viber szerintetek a jobb.
-
Blue@X
senior tag
Másnál is rossz a Viber? Random emberek kapják meg amit írok ismerősöknek... És itt olyanokról beszélek akik nincsenek is benn a telefonkönyvemben.
-
Jadranka
újonc
Sziasztok!
Hogy lehetséges az, hogy akkor sem vált "Látta" -ra az elküldött üzenet, ha a másik fél már elolvasta azt??? (s biztos, hogy elolvasta, mert válaszol is...) Folyamatosan csak "Kézbesítve" van. Ugyanakkor azt is látom, hogy "Elérhető"....
-
Colalite
csendes tag
Szevasztok!
Samsung Ace 4 telo, Android rendszeren Viber-en hogy tudom állítani a beszélgetés általános hangerejét? Maimum hangerővel indít és a hangerő gombbal tudom levenni, de jó volna, ha nem maxon üvöltene a fülembe amikor felveszem. Sőt a telefonos beszélgetések hangerejét is maximumra állítja a Viber (érdekes, de igaz)!
Előre is köszi! -
lufine
újonc
Hellóka!Valaki tudna segíteni?Nem tudok a viberen képet küldeni,de az az érdekes hogy csak itthoni netről nem mennek el a képek.Ha más hálózaton vagyok akkor elkküldi???
-
Magnat
veterán
Hi,
Pár napja vettem észre, h kikapcsolt vibra mellett is rezeg 3 rövidet, ha üzenetet kapok, tapasztalt már ilyet vki?
Lg G2...
-
fezsoo
aktív tag
NA siker van
A névjegyek- Beállítások- Megjelenítés menüben a VIBER névjegyeket kiválasztottam. Így meglett minden kontaktom.
Gondolom ha a gépen nem lett volna a Viber Pc verziója, akkor ez a lehetőség elúszik. De szerencsére nem így lett.
Innen meg már gyors lementettem RENDESEN mindent -
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Droidon lehet az egyes kontaktokkal folytatott beszélgetésekhez saját háttér beállítást csinálni, minden egyes személyhez.
WP-n ezt hogyan lehet megtenni?
-
stampedli
tag
válasz
stampedli #3036 üzenetére
Meg is oldottam gyorsba', mégpedig úgy, hogy átneveztem az érintett gugli-s kontaktokat, így Viber szinkron után az új név látszik, nem csak a szám. Mindenesetre a hiba létezik, és tuti, hogy a frissítéssel keletkezett. Ha valaki hasonló cipőben jár, így orvosolhatja. Nekem csak 2 kontakt érintett, aki többet is másol SIM-re, annak masszívabb szopó...
-
stampedli
tag
Sziasztok! Félig off, mert asztali Viberrel kapcsolatos nyűgöm van, de talán itt nagyobb az élet.
A legfrissebb (5.0.1) Viberben azok a kontaktok csak számmal jelennek meg, amiket telón a SIM-en, ill. google fiókban is, párhuzamosan tárolok (biztonsági okokból). Az asztali frissülése előtt nem volt ilyen gond, normálisan, névvel látszottak ezek a névjegyek. Valaki tapasztalta ezt? Esetleg van tippetek honnan lehetne lehúzni régebbi asztali Vibert? -
Machu
újonc
Kedves Fórumozók!
Teljesen amatőr, teljesen újonc felhasználóként kérném itt a segítségeteket.
(valószínű, hogy előfordult már ilyen kérdés az évek folyamán)Nemrég az első okostelefonomhoz jutottam "buta felhasználóként", így semmilyen rendszerbeli dolgához nem értek.
Az első és eddig egyetlen letöltés részemről a külföldi barátok elérése miatt a viber-alkalmazás volt.
Ugyanakkor vmiért nem mindenkit azonosít be telefonszáma alapján a program.
Ráadásul Azokat, Akikről tudom, hogy szintén használják, akár magyar ismerőseikkel tartva a kapcsolatot.
A kölcsönösen elküldött felkérés-sms célbaért, tehát a telefonszám helyesen van megadva.Az Én magyar ismerőseimet felkérve megpróbáltuk szintén beazonosítani Őket, de azt tapasztaltuk, hogy vki elérhető, vkiről továbbra is csak az az információ érkezik, hogy a másik fél nem használja az alkalmazást.
Mi lehet a gond? Van vmi beállítás esetleg, amit külföldön vagy Nálunk meg kéne tenni?
Segítségeteket előre is köszönöm szépen
-
imis
senior tag
Sziasztok,
telefon váltás miatt költöztetném át a vibert. Hogyan tudom megmenteni a matricákat és a levelezéseket.
Volt egy időszak amikor ingyen letölthető volt a néhány fizetős matrica. Sajnos a könyvtár másolás az új telóra nem segít. Se matricák, se csevegések nem maradtak meg. esetleg a Titanium backup, vagy van valami backup progi? -
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
A viberből vissza lehet valahogy menteni a telefonkönyvbe a telefon számokat?
Csináltam egy rendszer vissza állítást. De lehet elcsesztem valamit, mert nem tudom vissza állítani a számokat. Pedig ezt már nem egyszer csináltam.
Így most a VIBER-ben megvan minden szám. SzerencséreCsak ezt hogy lehet vissza importálni?
-
fdisk
őstag
Akadt egy kis problémáma viberrel.
Csináltam egy nandroid backuppot, és vmi miatt a viber meghalt.
Újra kellene áktiválni, mintha most telepitettem volna először.
Csak az a gond, hogy az áktivációs kód amit kaptam nem jó.
Visszahívatni magam nem tudom, mert nem történik semmi.
Letöröltem már, újratelepítettem, TiBiből is megpróbáltam visszatenni de ugyan az helyzet.
Vki ötlete, mi lehet a gond? -
fess
őstag
Sziasztok
Vajon mi lehet az oka, hogy nem szinkronizálja a névjegyzéket? Pedig be van pipálva a beállításokban. Előbb induláskor betöltődött,azt hittem megjavult aztán megint mindenki eltünt. Reinstall már volt. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #3012 üzenetére
Tudnak a problémáról, remélhetőleg kijavítják.
"Thank you for reaching us out! We are familiar with this issue and we have made some changes on our end that should fix the issue in the next version.
We are about to release the new update, version 5.3. If after the update you still experience the issue, please, let us know!"
-
XtremLor
őstag
Ma hivtam edesanyam viberen, de olyan problemaba utkozott hogy nem tudta felvenni, hiaba huzza el a csuszkat, olyan mintha letenne az o telefonjan, a masik oldalon viszont ez nem is latszik, cseng tovabb...talalkoztatok mar hasonloval? Este ranezek hatha meglesz mi a gond, tegnap este dobtam ra, hivast kezdemenyezhet, minden kiraly csak felvenni nem tudja!
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
iPhone 4S-en (ios 6,1.3) használtam a vibert, tegnap váltottam 5S-re. biztonsági mentés a régi telóról az újra, viber alklmazás ráment, de megjelent atelószám reisztráció. megadta, azt a számot amit hazsnáltam anno (sim-et cserélni kellett), azátn örültem h visszajött minden, de ma kidrül h nem tudopk írni, mert nem menek el az üzik, most meg letörlődöt minden. (még szerencs h megvan a régi iphone-on a viber)
lehet ezzel vmit kezdeni?köszi a ávlszokat elpőre is!
ferikek
-
kispe82
tag
A probléma ma reggel megoldódott. Úgy döntött a viber hogy ma betölti a dolgokat és simán beregiztem telón aztán pc-n is. Ki érti ezt...
-
havri1
félisten
válasz
kispe82 #3019 üzenetére
Amúgy tudomásom szerint, a vodás adatcsomagokon kellene mennie a Vibernek.
Amit meg írtam, az a VPN.
Ha tiltva van bizonyos port a neten, akkor VPN-el kikerülheted.
Telepíteni kell a SurfEasy programot a gépre, tabletre, telefonra, amelyiken akarod aktiválni/használni a vibert.
Regisztrálsz a weben egy accot, kapsz ingyen keretet páér százz megát (talán 2gb?!).
Belépsz, és máris működik minden VOIP. -
kispe82
tag
válasz
KamuMazsola #3014 üzenetére
Pedig valahogy megcsináltam mert beregiztem vele. Fél évig tartott kb. Igaz h kb 40x újratelepítettem,letöröltem,kértem milliószor regi sms-t (ami 1x se jött) stb,aztán egy újratelepítés után már beregizve indult a progi.
-
kispe82
tag
Üdv. Újraraktam a laptopomat amin rajta volt a viber. Most meg a telón sem jön be,azt csinálja amit regizés előtt kell h az országkódot meg telszámot beírni,de viszont pörög egy betöltés "ablak" ami b@szik betölteni. Így nem tudom regizni,bár nem értem mirt kellene hisz már be volt regizve. Vodás vagyok amúgy. Valakinek ötlet? Ja,nem tudok más netre csatlakozni bizonyos okok miatt. Az a legnagyobb gondom h el kellene érnem egy ismim és ő csak viberen van nekem.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
KamuMazsola #3011 üzenetére
Köszi! Ez ki volt kapcsolva a másik telefonon. Nem tudom mi lehet a gond, most a blokkolás feloldása után is nem a Viber fogadta a hívást.
-
pinnacle
nagyúr
-
Murphys2
tag
válasz
semetka #3002 üzenetére
Az android beállításoknál a wifi energia takarékos használata be van pipálva a fogadó telefonján. Ez a funkció nem ébreszti fel a telefont kis mennyiségű adat érkezésekor. Ezért van az, hogy néha a hívott félnél nem cseng ki amikor hívod, második hívásra meg igen. Az üzenetek megkapása is szintén ez miatt nem jelzi a kézbesítve üzenetet. Lg telefonoknál ez tuti, de gondolom más gyártó is használja. (A pipa kivételével az aksi idő rövidebb lesz, viszont a hiba nem fog jelentkezni)
-
tagagaba53
tag
Sziasztok !
Lassan megszokom, de hosszú hetek óta
nem hallom a víbert kicsengeni. Akárkit hívok, csak arra várok,
hogy felveszi vagy sem. Fél perc után leteszem ha nem szól bele.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- Kedvenc zene a mai napra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest