Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Émásznál 49,54Ft a díj pl, de ehhez hozzájön havonta 200Ft "csatlakozási díj", ami leosztva már túl is vagy az ötvenen, de az általad linkelt A1 is csak 1320kWh-ig van, amiből normálisan felszerelt háznál (klíma, fagyasztós hűtő, hőtárolós vízkör, mosogatógép, kondenzációs kazán vagy hőcserélő(k), légcserélő, stb.) simán kilógsz.
-
MaUser
addikt
Arról írt .mf, hogy van neki egy második gépe és annak alacsony fogyasztását hozta példaként. Nem arról volt szó, hogy nagygép vagy kisgép, hanem hogy egy második gépnek mi értelme van a nagygép mellett. Erre írtam, hogy a spórolás ritkán teljesül, ha utánaszámolunk.
Elveszett a kamat? Pénz jelenértéke közötti különbség egyszeri kiadást jelentő gépvásárlás és folyamatosan, de csak évente egyszer emelt áramdíjnál...
Látod, mégiscsak jobb kártyázni közgázon.
-
.mf
veterán
A különbség csak az, hogy míg egy ilyen ARM-os lapka fogyasztása teljes terhelésen 5W, addig egy x86-os lapt 15-20W-ról indul, terhelve pedig 25-40W. 24/7-ben 20W már közel 10kHUF egy évre.
Másrészt, Duál-Atom+Ion minigépem van (a C-60 ennél gyengébb lenne), tudom, mennyire gyenge már ez is, minimál/retro-játékhoz is kevés (párszor már írtam, mennyire ki voltam akadva, hogy még egy ősrégi, 500MHz P3 gépigényű Morrowindet sem tudott futtatni), böngészésre is darabos, ezt a szintet pedig egy 20W-tal kevesebbet fogyasztó ARM-os rendszer is hozza.Vizion: nem tudom, honnan veszed ezeket. Az, hogy az Atom PowerVR grafikus magjához szenvedés volt a Windowsos driver, mert ezen a területen a gyártó tapasztalatlan volt és mindketten bénáztak, miért jelentené azt, hogy ez a telefonokban és táblagépekben már használatban lévő és működő SoC most hirtelen varázsszóra nem működne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest