Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Új hozzászólás Aktív témák
- 

GIJoe
addikt
Téves dolgokat írsz leírom miért:
Keress már egy C60 review-re 8-9W, + lehet a brazos tweakker még tovább underclockolni, játékhoz gyenge? Most akkor játszani akarsz, vagy mit is? Ha azt vesszük hogy 24/7be menne, ebből csak pár óra masszív használat lenne (játék) csak ekkor aktivizálódik a turbo core stb... A játékokkal nem vagyok képben, pl a Far Cry 2 az retro?
Én alapból fogyasztáscsökkentés megszállott vagyok, most egy 15W ot fogyasztó monitoron TVzem, le akartam cserélni mert már lehet kapni 8Wot evőt is, de nemrég megtaláltam az MS xls kalkulátorát, javaslom neked is less rá! (sok esetben nem éri meg váltani)
Szóval visszatérve az ARMre, oké keveset eszik, de amikor elkezded rápakolni az eszközöket, vagy elkezded masszívan (eszközökkel) ruterként is használni porrá válik az alacsony fogyasztása. Ha azt nézed hogy a fent említett ECS C60at veszed alapul 9Wattal számolva (45 Ft/Kwh ra számoltam és napi 24hra) akkor évente 4 336,20 Ft ba kerül. Ha mondjuk ez az érték (24/7 ben) 18W lenne akkor évi 7 095,60 Ft fizetnél!
Az előbb említett brutális 2759 Ft különbséget meg tudod spórolni, ha a routeredre időkapcsolót teszel, meg lecseréled a világítást a szobában SMD ledre
peace!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Vallás
 - Könyvajánló
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
 - Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő