- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
Hali!
Kiskinai téves szállítása miatt van 4db dyson V10-11-15 szűrőm occon.......
Érd privátban.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Aggyist!!
Naszóva Hogyasszongya!!
A dyson V11-nek megállt a porszívó kefe feje....A Zasszony uncsitesójának(akivel egyszerre vettük a Dyson v11-et) meg tavaly tavasszal..... szerintem van benne egy üzemóra számláló, és az tilt, a Dyson szerviz mindent tagad.....
Kínából vettem új motort a fejbe, tökéletesen mükszik......16k volt, mégse 40k......
DDe mérges lettem, beruháztam egy Gen5 Detect-re, reggel összeporszívóztunk a V11-el, most este meg az gen 5-tel, de ez a gen5 honnan szedett össze ennyi ganajt nemtudom...meg a surlófénynél szentségelt a Zasszony, mikor látta mennyi por van a parketton.....
Megtartjuk.....
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
Abrakad786 #105 üzenetére
Hali!
Ha feltölt, úgyis lekapcsol.....
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Hali!
Egész évben dyson V11 akkus porszívó van napi használatban.
Évente 1x előveszem a Thomast, porszívózás(nincs porzsák, vizet porlaszt a légbeszíváshoz, vizbe csapatja le a koszt), majd vizes takarítás(itt már éppenhogy csak koszos lesz a víz).
Ez a porszívós eredmény......
Üdv Nagya
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció -
Nagya21
addikt
Hali!
Volt (van anyósnak adtam) V7 Dyson.
Nem irod a körülményeket mien fejjel, mire akarod használni.
Sztem nem gyenge, általános napi lakáskörberohangálásra nagyon is jó.
Fullon meg 7 perc az üzemidő.
Persze most a V11-teljesítményéről visszatekintve ehhez képest gyengébb.
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
válasz
ribarszki #23 üzenetére
Hali!
Na azért a simán-t rakd idézőjelbe, mett a mielet hetente veszed elő, a Zakkusat meg napiszinten.....
És ha napiszinten összekapod a lakást akárcsak ott ahol a papok táncolnak, sztem már közel ugyanott vagy.
Én is azt mondom, hogy naponta 2naponta végigfutok a lakáson a Dyson V11-el, és évente 1* előszedem a Thomast mozdonyostul mindenestül
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Hali!
Jövő héttől lesz a Lidl-ben vmi dyson koppintás akkus rúdporszívó. Hogy multiciklon-, vagy sem azt csak alaposabb szemrevételezéssel lehetne eldönteni.
2sebességi fokozat.
28K, 130w dc motorral, 22v, 2500mAh akksi.
[link]
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
HAli!
Jó cikk, gratula.
Nekem a panelba Dyson V11 van, itt már majdnem kiváltja a drótosporszípkát, de évente 1* kell a bivalyerő, akkor jön Thomas takarítógép.
Üdv Nagya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Kényelem, egyszerűség, hatékonyság. Egy jól megválasztott vezeték nélküli porszívó hasznos társ a mindennapok során.
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest