Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
vilmose33 #26 üzenetére
Ne vedd sértésnek, de ha te ekégedett voltál a Vernee-vel, az nekem annyit mond hogy a te igényeid alacsonyak. Komolyan ha már ennyi pénzt kifizet az ember telefonra, legyen az a legjobb, legalábbis azon az árszinten amennyit hajlandó áldozni rá. Bár sw szinten lehet hogy javították a bugokat, azt nem tudom, de nálam egy bughalmaz volt. Viszont update ide vagy oda, a kamerája még most is hulladék, ezen az árszinten van bő en jobb. Az Eustock sem forgalmazza már őket, megunták a rengeteg reklamációt meg visszaküldött darabot.
-
forgonati
őstag
válasz
vilmose33 #17 üzenetére
Nekem Apollo Lite volt 1 hétig aztán adtam el a rákba. Még szerencse hogy nem buktam rajta. Az egész rendszer elég bugos volt, mondjuk azóta lehet hogy faragtak rajta. Kameraszoftot én is cseréltem, én Snap Camera-t használtam ami egy jó progi de ezen nem sokat tudott segíteni. A szoftver sem oldja meg ha a lencserendszer olcsó, és olyan lens flare meg kromatikus aberráció van, meg torzulás a kép szélein, hogy hanyattesek... A szenzor nem minden, lehet itt a Sony IMX-mittudoménhánnyal dobálózniuk... A lencsék is részei a kameramodulnak, plusz egy épkézláb firmware is kellene rá, nem elég csak a kameraszoftvert cserélgetni. Csak ez már ugye fejlesztéssel jár, több munka, több pénz. Erre meg már nem tellik, mert akkor nem lenne versenyképes. Kolegám Thorja is gány képeket készít, az ujjlenyomatolvasóját is szidja, el is akarja adni, azt mondja vesz egy Redmi 4-et. Meg is tudom őt érteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Steam Deck
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Macska topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- SAMSUNG GALAXY WATCH ACTIVE 4 40MM, SZÉP ÁLLAPOTBAN, ÜZLETBŐL
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest