Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Tényleg az lenne az igénytelen stílus ismérve, hogy nyomatékosítás, írásban nehezen jelölhető hangsúlyozás, felhang miatt nagybetűvel volt írva a nő?
Ha már a helyesíráson akarunk rugózni, akad bőven erre téma a fórumokon, de ez az eset még bőven súlytalan azokhoz képest, amiket vétenek az emberek a magyar nyelv ellen nap mint nap. Innentől tényleg már csak a szőrszálak hasogatása ez a nő <-> Nő téma.(#95) gabber01:

(#97) stratova: Nem volt ebben semmi ilyen. A nők azon halmazára utalt (nem az összesre), akik kikérik maguknak, akiknek jár, akik az egyenlőség jegyében mégis többek az egyenlőknél, őrájuk hivatkozik Nő-ként.
De mennyivel egyszerűbb így nyomatékosítani, minthogy kiírná minden egyes alkalommal, hogy "a nagybetűs nő", hogy érezzük a mögöttes mondanivalót is. -
gabber01
addikt
Én úgy gondolom egy ilyen miniatűr stilisztikai problémánál sokkal nagyobb gondok vannak. Ráadásul ez inkább nézőpont kérdése, mint valós, szabályszerű hiba. Egyébként továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ebben a kontextusban ez így helyes volt. (már csak azért is, mert a rátarti, magukat mindenki másnál jobbnak tartó, nagybetűs Nőkre utalt)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- Monitorkalibráló eszközök
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Le Mans Ultimate
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi