Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Ez a kérdés úgy hangzik, mintha egy férfinek kötelessége lenne letojni a nők egyenjogúságát.
(#23) doc: Továbbra is csak diszkrimináció. Ráadásul továbbra sem magyarázza, hogy a majdani szülés miatt miért kell előre levonni a béréből 10%-ot. Meg azt sem, hogy kellően nagy gyerekek mellett, munkába visszaállva továbbra is ugyan ez a különbség megvan a bérekben. Tehát egy nő egész életében ELŐRE és UTÓLAG egyaránt törlessze a szülés miatt kieső munkaórákat?
(#24) KaiotEch: Nem kap kevesebbet a párom, mint én, sőt ha összejön az előléptetés, akkor még többet is keresne nálam. Gyorsan hozzáteszem, hogy ebben az esetben nem leszek impotens és nem vágom fel az ereimet, hogy nem én lapátolom haza a több pénzt.
-
Feltetelezhetoen igen, mert neki (es a gyerekeinknek) is jobb lesz, ha a csokken a diszkriminacio altalanos szintje. Tekintve hogy az egyenjogusag kb. mindenhol az altalanos eletminoseg novekedesevel jar.
(Eloszor azt akartam irni, hogy 'te szerencsetlen hulye', de ez megse jarja itt a forumon.).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest