- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-

-
sqpp
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Hát azért biztos fogok párat
Egyébként ha meglesz majd minden ruha, stb az első módosításom(idomok lecserélése) után egy ilyen lesz: [link] -
sqpp
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Egyébként 100k-ból mennyiszer tudok menni havonta egy olyan 5-6 L fogyasztással egy hónapban?

-
sqpp
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Sajnos ennyire motor nyelven még nem értek

-
AllTheBest
őstag
Hát nekem is azért esett erre a választás, mert kegyetlen jó áron tudtam megvenni, konkrétan a 160-as henger többe kerül újonnan, mint amennyiért én megvettem a motort... xD
Majd ha összejön a pénzem, akkor lecserélem valami gazdaságosabb motorra, mert ha nyit a power szelep, akkor képes benyakalni 10 liter körül... cserébe akkor megy is ahogy az elvárható tőle
ha nincs sokat pörgetve, akkor 4-5 literből megvan 100km, de 7,5ezres fordulaton nyit a power szelep és akkor elkezdi nyelnia benzint 
-
sqpp
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Hát azért még odébb van, de ja...

Jövőhéten megyek kontaklencsét csináltatni, mert amit kinéztem sisakot, az alá nem igazán megy szemüveg.. De nem tudom még mi lesz tutira

Aztán utána kezdem a jogsit
(anyum külfölön dolgozik, szóval vállalta a költségeket is.)Én meg addig összegyűjtök vagy 800 ezert a motorra

-
sqpp
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Még érik a motorozásunk!

-
Sok boldogság legyen vele!
-
MineFox54
őstag

Félig off:Mi most vettünk egy Kia Ceed kombit. 2007-es, nagyon szép állapotban van, 116(ha jól emlékszem) ló.

-
AllTheBest
őstag
Elég noname márka kicsit átépítve...
CPI SM, de egy Aprilia Rx-ből kibontott am6-os blokk van benne, 80ccm-es Top performance hengerrel, hozzá illő Top főtengely és Top performance kuplung, na meg új csapágyak, szimering vannak benne, ja és egy Technigas E-nox kipuffrendszer van rajta... 
-
sqpp
őstag
Az előző az milyen is?

Új hozzászólás Aktív témák
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4622 , 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár az még messze van, ezt 2 évig szeretném majd hajtani
Egyébként ha meglesz majd minden ruha, stb az első módosításom(idomok lecserélése) után egy ilyen lesz:
100km-en ha megeszik 5-6 litert, akkor ha a benzin jelenlegi árát megnézed, akkor hamar rájössz ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)