Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-

-
sqpp
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Hát azért biztos fogok párat
Egyébként ha meglesz majd minden ruha, stb az első módosításom(idomok lecserélése) után egy ilyen lesz: [link] -
sqpp
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Egyébként 100k-ból mennyiszer tudok menni havonta egy olyan 5-6 L fogyasztással egy hónapban?

-
sqpp
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Sajnos ennyire motor nyelven még nem értek

-
AllTheBest
őstag
Hát nekem is azért esett erre a választás, mert kegyetlen jó áron tudtam megvenni, konkrétan a 160-as henger többe kerül újonnan, mint amennyiért én megvettem a motort... xD
Majd ha összejön a pénzem, akkor lecserélem valami gazdaságosabb motorra, mert ha nyit a power szelep, akkor képes benyakalni 10 liter körül... cserébe akkor megy is ahogy az elvárható tőle
ha nincs sokat pörgetve, akkor 4-5 literből megvan 100km, de 7,5ezres fordulaton nyit a power szelep és akkor elkezdi nyelnia benzint 
-
sqpp
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Hát azért még odébb van, de ja...

Jövőhéten megyek kontaklencsét csináltatni, mert amit kinéztem sisakot, az alá nem igazán megy szemüveg.. De nem tudom még mi lesz tutira

Aztán utána kezdem a jogsit
(anyum külfölön dolgozik, szóval vállalta a költségeket is.)Én meg addig összegyűjtök vagy 800 ezert a motorra

-
sqpp
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Még érik a motorozásunk!

-
Sok boldogság legyen vele!
-
MineFox54
őstag

Félig off:Mi most vettünk egy Kia Ceed kombit. 2007-es, nagyon szép állapotban van, 116(ha jól emlékszem) ló.

-
AllTheBest
őstag
Elég noname márka kicsit átépítve...
CPI SM, de egy Aprilia Rx-ből kibontott am6-os blokk van benne, 80ccm-es Top performance hengerrel, hozzá illő Top főtengely és Top performance kuplung, na meg új csapágyak, szimering vannak benne, ja és egy Technigas E-nox kipuffrendszer van rajta... 
-
sqpp
őstag
Az előző az milyen is?

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

bár az még messze van, ezt 2 évig szeretném majd hajtani
Egyébként ha meglesz majd minden ruha, stb az első módosításom(idomok lecserélése) után egy ilyen lesz:
100km-en ha megeszik 5-6 litert, akkor ha a benzin jelenlegi árát megnézed, akkor hamar rájössz ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)