Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
válasz
galaxy gio
üzenetére
Előttem szólóhoz csatlakoznék én is. CM7 nagyon tuti Gio-n azt használtam egy jó ideig,nem lesz vele bajod

#vbalazs1234 Nekem egy olyan jellegű problémám lenne,h vmiért 2.3.3 v20G_00 alatt nem csatlakozik a géphez a telefon. ezzel vmit lehet kezdeni? mert így gyakorlatilag nem tudom superoneclickel rootolni
A telóval semmi baj,ez tuti,volt rajta egy 2.3.7-es rom és annál ment,csak nem volt térerőm vele,így ezt visszatettem KDZ updaterrel
A Z4Root nem megy 2.3.3 alatt,vagyis nem rootol,se a gingerroot
Mit csináljak? van erre esetleg vmi megoldás? -
vbalazs1234
tag
válasz
galaxy gio
üzenetére
Szia!
A linkek tuti nem jók, azok az LG-hez vannak de a lépések hasonlóak. Ugyanúgy törölni kell mindent és utána tolhatod fel a cm7-et.
Ezt nézegesd, van egy pár link. És ne hallgass a csávóra, megéri a cm7, eddig mindkét androidos telóm sokkal gyorsabb lett tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- PlayStation 4 Slim 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A telóval semmi baj,ez tuti,volt rajta egy 2.3.7-es rom és annál ment,csak nem volt térerőm vele,így ezt visszatettem KDZ updaterrel
A Z4Root nem megy 2.3.3 alatt,vagyis nem rootol,se a gingerroot