- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Ehh de durva. Hát minden esetre köszi, hogy írtad ezt a cikket. Általában olyan cuccokat érdemes venni, aminek van szervíz háttere. Persze ezt sosem lehet tudni előre, de most, hogy ezt leírtad már tudjuk az asus, hogyan viszonyul a netbook -ok hoz. Nekem anno volt egy Fujitsu laptopom, de inkább eladtam, mert úgy voltam vele, hogy nincs elég jó szervíz háttere. (meg amúgy sem tetszett a laptop)
Amúgy tiszta ideges lettem, mikor olvastam az írásodat, mert hasonló helyzetben olyan ideges lennék, hogy széttépnék valakit. Nem szeretem mikor hülyének akarnak nézni. Mondjuk, hogy olyanért fizetni ami nem is az én költségem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
lo (Alcím lehetne az is : Hogy vetessék meg kétszer a netbookot.) Történt, hogy egy nagyon kedves barátom...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
- Gigabyte GA-Z270M-D3P (Display Port, DVI, USB 3)
- Achtung! Steelseries Arctis Nova 5P
- AKAI FMT-90BT Music Tuner bluetooth autórádió FM transzmitter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest