- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Ehh de durva. Hát minden esetre köszi, hogy írtad ezt a cikket. Általában olyan cuccokat érdemes venni, aminek van szervíz háttere. Persze ezt sosem lehet tudni előre, de most, hogy ezt leírtad már tudjuk az asus, hogyan viszonyul a netbook -ok hoz. Nekem anno volt egy Fujitsu laptopom, de inkább eladtam, mert úgy voltam vele, hogy nincs elég jó szervíz háttere. (meg amúgy sem tetszett a laptop)
Amúgy tiszta ideges lettem, mikor olvastam az írásodat, mert hasonló helyzetben olyan ideges lennék, hogy széttépnék valakit. Nem szeretem mikor hülyének akarnak nézni. Mondjuk, hogy olyanért fizetni ami nem is az én költségem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo (Alcím lehetne az is : Hogy vetessék meg kétszer a netbookot.) Történt, hogy egy nagyon kedves barátom...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest