Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Én is ezt tervezem, de amíg nincs Kaby Lake, addig nem aggódom a DDR4 miatt sem. Tavaszig meg csak normalizálódik valamennyire az ár. És minden bizonnyal fog, ha a szokásos éves árgörbét követi majd, mint mindig.
(#44) ribizly: Mindig nézegetem a 6magos procikat, de akármikor néztem, valahogy mindig arra jutottam, hogy nem éri meg váltani. A nagy teljesítmény aránytalanul drágább, azonos/hasonló teljesítmény meg kb. azonos árból hozható ki.(meg magában a váltásban is mindig van valamennyi bukó).
(#53) domos: m.2 SSD-m van (PCI-e, nem SATA alapú), atomgyors, mégsincs pénzem X99-re

Vagyis nem szánok rá annyit, amennyiből kijönne.(#52) nyunyu: A SATA3-nál gyorsabb tud lenni. Persze a gyakorlatban már az is elég gyors, de aki még gyorsabbat akar, annak legalább ott a lehetőség
Azért fürgébb a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Logitech z5500 5.1
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest