Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ja, olcsóbb szegmensben nem rossz. Igaz, a szenzor egyáltalán nem tökéletes, de lőttem vele ilyet: [link] : >
Számomra a leginkább eltántorító tényező a forma volt: túlságosan lapos, nem volt komfortos az állandóan emelgető és repozícionáló egérhasználatomnak. Ellenben, mint tudjuk, ez maximálisan szubjektív. 5 pénzért eladtam, de kicsit már bánom - jó lett volna, ha marad tartalékba. Bár a doboza és a matricái megvannak még.
Neked szütyő nem volt a csomagban?
-
Yézi
aktív tag
Razer DeathAdder 3G szenzorához képest mennyivel jobb, avagy rosszabb a Lua szenzora?
-
trydium
csendes tag
alapvetően hülye lesz a hozzászólásom... én kérek elnézést!
kiemelődik a cikkben, hogy jobb és balkezes felhasználásra is alkalmas...
nos:
- jobb kézzel egerészek
- bal kézzel írok
- ha eszem, kanál bal kézben, villa bal kézben, kés jobb kézben
- ha erőkifejtésre kerülne a sor (pl. csavarhúzó), eszköz a bal kézben, finom motoros beállító funkciók a jobb kézen...eleve őrülten születtem vagy mivan ???
Új hozzászólás Aktív témák
- XPS 15 9500 15.6" FHD+ IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest