Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fenyő

őstag

válasz Fenyő #819 üzenetére

Ma belevágtam a 64 bites Mint telepítésébe Xp SP3 mellé a korábban említett gépre (Foxconn NF3 250 mobo, 3200+ A64, 2GB DDR400, X800Pro agp, SB Audigy, 200GB Sata), minden probléma nélkül fel is kúszott rá, viszont még eléggé idegen a dolog, vhogy lakájosabbá kéne tenni;
    - leginkább a fájlrendszer ismeretlen/szokatlan, jó lenne egy Gnome kommander, de se manuálisan (letöltöm a csomagot, kicsomagolom, de nemtudom mit kéne indítani utána) se a szoftverkezelőből nem tudom feltelepíteni (ha kiválasztom, látszólag települ, de aztán fogalmam sincs hova)
    - online videók lejátszásakor full képernyőn ilyen vízszintes szürke sávok/csíkok mennek keresztbe, ez mitől lehet? (Xp alatt tökélesen működik a fullképernyős videolejátszás)
    - az alaplapi Ac97 hangkarit használja elsődlegesnek, hogyan tudnám átállítani az SB Audigyt elsődlegesre, vezérlőpultban semmi ilyesmit nem találtam, szóval azt sem tudom hol keressem.
    Kezdetnek ennyi, ha ezeket a kérdéseket nem itt kéne feltennem, akkor kérlek irányítsatok át a megfelelő topikba.

Új hozzászólás Aktív témák