- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, csak attól gyorsabb is lesz, ha húzod Az minden oprendszernek jót tesz, és ingyen van
Egy SATA winyó meg 2GB ram bármivel csodát művel. Win7 is eldöcög amúgy rajta, de jobb a kétmagos cucc bármi alá.
Amúgy ha egy windózt fel tudsz telepíteni, akkor egy Linuxot is (alpvetően olvasni kell tudni), de hogy muszáj lesz tanulnod új dolgokat, az tuti. Nem a Linux miatt, hanem mert egy bármilyen oprendszerhez van egy csomó ismeret, amit érdemes tudni, max. eddig nem tudtál róluk
@Syl : Ja, tényleg.
@Cpt. Pirk : Jó, csak levezettem neki, hogy hogyan jön ki a procija PR jelölése
Amúgy ez a dög itt mellettem, ez 2083MHz fölé sehogy nem megy. Sem 200MHz-es busszal sem megy sehogyan. 2600+-on elvan.
Tettem bele egy Barcit, 3200+ -t, de érzésre semmivel nem volt gyorsabb, illetve minimálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest